Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

söndag 6 juni 2010

Kalas

Kalas. Jag ska på kalas idag kl 12:00 och jag VILL bara inte. Tusan, hur ska jag komma ur detta? Och varför sa jag "ja" när jag fick inbjudan? Dumt.

Varför vill jag inte gå då? Jo, jag ska till tjejen F som var så jäkla dum på en middag jag var på i vintras. Vi har inte setts sedan dess. Vi ses ungefär fyra gånger per år och det räcker gott så.
Eftersom hon verkar ha ett brinnande intresse i mitt liv, vad jag gör och hur jag ser ut så känner jag alltid en viss irritation redan innan jag träffar henne. Just därför kan jag inte förstå varför jag tackade ja till kalaset. Inget att riva upp himmel och helvete för men störande är det. Och jag har bara mig själv att skylla.
Det är väl det som är så störande.

3 kommentarer:

  1. Hehe, måste hålla med om att det var litet dumt.
    Varför gör du så mot dig själv? Man ska göra saker man vill. Inte det man inte vill.Knasboll.

    Dessutom har jag lärt mig nåt bra!
    Att säga : jag vill inte :) istället för en massa ursäkter. Ingen ifrågasätter det. De kommer liksom av sig. Ring och ändra dig om du läser innan du åker
    .
    Ring och säg. Hej, jag vill inte komma :) Vi hörs en annan gång! Frågar de varför så säg bara att du inte vill. Det fungerar sååå bra. Måste du vara dum mot dig själv för att vara snäll mot andra?
    Det är litet fjortis.. som aldrig går över för en del. Tuffa till dig litet :)
    Låt det gå över, lär dig säga nej.

    Lånar gärna ut ett dussin nej.
    Ta vilken som känns bra:
    Nej, nej, nej, nej, nej, näj, nei, näj, näi, NEJ,Näj, NÄJ. Smaka på ordet och känns hur bra det känns! :) Använd det för att du vill värna om dig själv. För att du lär dig att bli en bra mamma. Bra mammor kan säga nej :)öva på henne! Kvinnomonstret. (yep, hormones)

    Allra tillgivnast tant Pucko <3
    /mest tillgiven menar jag ju.

    SvaraRadera
  2. jag kan förstå dig.det är inte lätt säga nej.men jag skulle ringa säga jag har värsta huvudvärk alltså vita lögner..eller ´
    kram känslig

    SvaraRadera
  3. Jenny,
    Hahahaaa! Jo, jag BRUKAR just säga "ne, tack" när jag inte vill. Just därför undrar jag varför jag helt plötsligt tackade ja. Tokpuckat!

    Känslig,
    Det blev en kombination... Vi åkte dit och var där i ca 1,5 timmar. Sen drog vi en vit lögn och åkte hem. Jätteskönt!

    I övrigt var det faktiskt ett ganska ok kalas. Lite lagom småtråkigt. Men å andra sidan så blir det aldrig roligare än man gör sig. Och varken jag eller maken var så roliga idag så vi får allt skylla oss själva lite.

    Nästa gång får vi väl kalasa lite bättre...

    Kram

    SvaraRadera