Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

måndag 7 juni 2010

I väntan på en donator

Tjohooo! Vilken jobbig och lång dag idag. Det är nog för att det är måndag, heheheee...

Imorgon ska jag ringa till AVA har jag bestämt mig för. Att tjata lite brukar alltid hjälpa i den här branschen har jag märkt och jag måste bara få kanalisera min rastlöshet.
Och så kom jag på att jag helt glömt att ringa Strandkliniken och min gynekolog... Jag hoppas att äggdonatorn har ett tokbra minne som följer med i de gener hon skänker till oss. För mina minnesgener verkar ha dött eller nåt.
Det ska i alla fall bli urkul att få göra de där telefonsamtalen imorgon. ÄD känns genast lite närmare på något sätt.

Under denna väntetid har jag också fixat och trixat i trädgården. Gödslat, övergödslat, fyllt på med jord och skapat ett litet land som jag tänkte odla lite allehanda gott i. Och maken har äntligen gjort klart grunden till vårt förråd så nu ska det börja snickras snart!

Med risk för att det här blir en hus- & hemblogg medan jag väntar på ÄD så dammar jag upp lite bilder från helgens trädgårdseskapader. Inga stora projekt men ack, så roliga!
Och observera gräslöksplantan á la ICA som jag satte i landet för att få lite tillfredsställelse i odlandet....

Jag köpte två pallkragar från en liten firma, K.A. Pallservice, i Vallentuna för käcka 75 kr stycket. Inhandlade därefter en liter svartlasyr och målade om dem. Schnyggt!





Sen placerade jag dem där jag vill ha dem och fyllde på med en hel massa planteringsjord och en säck kogödsel. Mumma.... Och stack ner gräslöksplantan á la ICA för att få lite tillfredsställelse i mitt odlande. För jag har inte bestämt mig vad jag vill odla än.



Under tiden hade maken fyllt igen hål, lagt ut fiberduk och fyllt på med singel under det stundande förrådsbygget. Sakta men säkert tar det form...



Nu ska jag skona allas ögon från våra små "fördriva-tiden-i-väntan-på-donator-projekt" ett tag. Imorgon återkommer jag med en rapport från samtal med Strandkliniken, AVA och min helt underbara gynekolog (som för övrigt är ett riktigt original men så fin och bra).

Kramas mer därute!

2 kommentarer:

  1. Det är alltid trevligt att läsa om dina trädgårdsprojekt och din makes förrådsbygge. Själv har jag rensat ogräs i rabatten på framsidan idag.

    Jag har skickat ett mail till dig med en rapport från min och min sambos resa till Åbo. Vi fick ett positivt intryck av kliniken och läkaren och ser fram emot den fortsatta behandlingen. Men det tar väl ett tag innan donator hittas.

    Kram Tabasco

    SvaraRadera
  2. Åh, vad kul att ni äntligen varit där!! Ta in på hotell ska nog vi göra nästa gång vi med. Det underlättar en del att slippa strosa på stan...
    Dom sagt, kul! Nu är ni på G!!!

    Kram

    SvaraRadera