Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

söndag 25 januari 2015

5+4

Trött, lätt illamående och ont i brösten är vad som kännetecknar den här veckan.
Det vore tusan om inte hcg-halten är ok och vi får se ett hjärta på fredag. 
Och gör vi det så gäller det att klara 12-veckorsgränsen (eller om det är v. 14 som gäller?) när moderkakan tar över allt och jag slutar med medicinering. Ett steg i taget. Sakta men säkert.

Jag är så galet rädd att något ska gå fel. Faktiskt mer rädd än någonsin tidigare.
Jag vet inte vad det beror på men kanske beror det på att det verkligen är sista gången och jag vill inte heller att något negativt ska störa vårt vardagliga liv. Skydda Mini, liksom. Eller nåt. Jag vet inte men jag är lite orolig och rädd i alla fall. 
Jag ska försöka att inte tänka så himlans mycket utan bara flyta med så gott det går. Allt ska bli bra. Så är det bara.

Kram

2 kommentarer:

  1. Var glad att du inte blöder det har jag gjort bägge mina ED försök nu denna graviditet redan från testdagen...mardröm och tycker det var jättejobbigt trots det tydligen är vanligt.Det går säkert väl denna gång men man blir oroligare på gott och ont.Ha en fin vecka nu håller tummarna för bra HCG värde och hjärta/hjärtan som tickar på fredag!Själv ska jag göra KUB på torsdag jag är nervös men hoppas allt ser bra ut med mina små!

    SvaraRadera
  2. Ååh, vad härligt det låter med KUB! Ja, du får ursäkta men att få se så stora där inne är ju urhäftigt. Och jag hoppas så klart att allt går bra för dig och de små!

    Kramar!!

    SvaraRadera