Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

måndag 5 januari 2015

Karaktär

Mellanlandning i Helsinki med kaffe och macka. Det blev en sån resa då det var det enda alternativet som var betalbart. Jag menar, visst är jag beredd att betala mycket för att nå vår dröm, men dryga 4000 kr för en trip till Riga är lite dyrt, tycker jag. Den här resan gick på 2600 kr och det känns mer rimligt.
Så nu sitter jag här och lunchar lite. 
Ett av mina nyårslöften (har av någon anledning börjat gilla att avlägga såna) är att bli lite nyttigare eftersom kilona har smygit sig på sedan Mini föddes. Jag äter uruselt.
Så nu firar jag det löftet med en påse godis. Karaktär... Men jag kom på att socker är bra under fästningaprocessen så jag använder det som ursäkt. Hehee.

Mitt andra nyårslöfte (av två) var att radera Facebook från mobilen. Jag upptäckte att jag slösurfade där i tid och otid. Det kändes som om min kreativa förmåga och fantasi försvann och så konstaterade jag krasst att när man slösurfar så används inte hjärnan direkt. Inte min i alla fall. Det är bara tid som rinner iväg.
Så bort med appen! Hittills har det varit jätteskönt! Men risken blir väl att jag slösurfar på Blocket, Bukowskis eller Hemnet istället... Hursom, radera FB-löftet har jag i alla fall hållit så det väger upp godispåsen jag har framför mig. Visst?

En timme kvar till avgång så nu gäller det att vara kreativ...

Jag har förresten köpt en charmig väska till Mini. Att samla dunderhonung och guldpengar (Pippi-influens...) i.


Kramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar