Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

lördag 13 februari 2010

Igen

Efter gårdagens jobbiga tjejmiddag så ska jag på ytterligare en tjejmiddag ikväll. Urrrk... Av förståeliga skäl så är jag inte det minsta laddad. Allt som ligger uppdämt inom mig kommer att explodera och flöda ur mig som lava om jag hör en enda puckad kommentar till.


Utöver kommentarerna så ska jag fibbla med sprutorna på deras toalett också. Jag kan inte riktig förstå varför de inte kan ha en förblandad spruta som jag hade vid min första IVF-behandling? Puregonsprutan är det bara att vrida på så får man rätt dos.


Men nu... Oj, oj, oj vilket meck det är. Nu har jag engångssprutor, två olika engångsnålar, vätskeampuller och hormonburkarna. "Verktygen" har jag fått i en stor tygväska och själva hormonerna ligger paketerade tio och tio i ganska stora förpackningar. För en middag så får jag plocka ut det jag behöver och stoppa i en liten påse att ha i handväskan. Den ska jag ha med mig till middagen ikväll.

Jag ska försöka att komma ihåg att ta kort på hur det ser ut när jag "silar" så får ni se hur det ser ut. Misstänker att alla som är på middagen tror att jag är dålig i magen eller nåt eftersom jag är på toaletten så länge, hahahaa! Sånt kan jag bjuda på.

Nu kära vänner ska jag åka och kika på ugnar eftersom vår har gått sönder. Sen ska jag förbereda mig mentalt inför en vanlig, jäkla tjejmiddag. Och sånt kräver kraft.

Många varma kramar till er som hör av er, supportar och stöttar. Ni ger mig den styrka som saknas ibland. Tack.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar