Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

tisdag 16 februari 2010

Trött

Jag är toktrött. Har tränat ikväll igen. Om någon någonsin ber mig om råd för hur man står ut med att genomgå IVF efter IVF så tänker jag rekommendera att träna varje dag. Jag blir så trött att jag somnar ifrån alla eventuella dumma tankar. Och är jag vaken så orkar jag inte tänka. Nästan i alla fall.
Bara att träna, spruta och sova. Det måste vara så här det är att ta anabola, hihiihi. Träna och spruta. Eller hur de nu gör de som dopar sig. De tar kanske piller förresten.
Hormoner som hormoner liksom. Men mina är i alla fall nyttigare. Och så blir jag inte direkt muskulös av Menopur. Snarare lite rund om magen kanske. Den stora skillnaden är nog att jag blir på glatt humör. Jag har hört att man blir jättetrist och skitpuckad av anabola. Men om man tar anabola så är man ju redan puckad.
Ja, ja, den största skillnaden är ju att jag försöker bli gravid medan en anabolist bara vill bli stor. Gud, vilket trist mål för anabolisten!

Nu har jag i alla fall dragit i mig kvällens två sprutor. Bara två kvällar kvar. Ska bli spännande att se hur folliklarna ser ut på fredag. Stora som om de hade fått anabola vill jag att de ska vara! Redo att plockas.

Sov gott allihop!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar