Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

söndag 20 februari 2011

Söndagshyss

Vilken skön dag! Jag har inte hunnit iväg till bästisen ännu. Insåg att jag har en hel del hemma som jag behöver fnula med. Papper, pärmar, slänga, rensa och så lite bokföring kring mitt egna lilla hobbyföretag. Det har varit riktigt kul att gå igenom nästan allt. Dock är det en hel del som behöver slängas.
Jag kan inte fatta att jag har så mycket skräp. Jag ser mig som en som alltid rensar och slänger och är t.o.m. på fina M om att rensa bland sina prylar då och då. Skäms på mig. Jag är för tusan en samlare jämfört med honom. Jag menar, vad har jag t.ex. för nytta av en tom, gammal, trasig plånbok jag hade under tidigt 90-tal? Vad är grejen? Varför har jag inte slängt den? Suck, jag blir så trött på mig själv.

En annan sak jag konstaterat är att jag inte har tänkt på någon nedräkning den här gången. Jag som gillar sånt. ;o)
Det är 17 dagar kvar tills Procren-sprutan ska tas. Tjohoo!
När jag tänker på det så ser jag fram emot att få åka till Riga. Jag har aldrig varit där men har hört att bara man kommer bort från hamnen så är det en riktigt fin stad. Så nu ska jag läsa på lite om staden och jakten på något schysst hotell kan börja. Finns det någon som har bra tips på allt möjligt så får ni gärna slänga in dem här.
Undrar hur vädret är där i april? Borde vara lite, lite varmare än Stockholm i alla fall. Kanske som i Skåne på våren månne?

Allt är så bra.

Kramas därute

5 kommentarer:

  1. Javisst samlar man på sig mer än vad man tror! Jaså det är snart dags för resa till Riga? Toppenkul :) Och skönt att det går så fort! Kram

    SvaraRadera
  2. Åh, rensningar är så härliga! Det är helande att göra sig av med gammalt "skräp" och lämna rena ytor med gott om plats, efter sig.

    April i Riga låter fint.
    Varmt och gott i vårsolen, tänker jag mig.

    SvaraRadera
  3. Tack Smulan! Ja, till slut blev det Riga och just nu hoppas jag att det är vår där när vi åker dit. :o)

    Ja, Loba, visst är det lite helande. Allt känns så rent efteråt faktiskt. Och så dyker en hel del kul minnen upp. :o)
    Gah! Vårsol! Jag hade nästan glömt hur den var men nu kom varma minnen upp. Hoppas att den kommer hit också snart....

    kram

    SvaraRadera
  4. Jag och maken var i Riga i höstas bara för att komma bort från Sverige ett par dagar. Hade inga stora förväntningar och hade tänkt mig ett grått öststatsstad, men icke! Vi båda tyckte väldigt mycket om staden och kan verkligen tänka oss att åka tillbaka. Det finns massvis med gulliga fik och deras sushi går inte av för hackor!

    kram

    SvaraRadera
  5. Vad härligt det låter! Nu ser jag ännu mer fram emot att åka dit.
    Tack! :o)

    kram

    SvaraRadera