Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

torsdag 29 juli 2010

Mumin rockar

En rolig finlandsbåt!! Tänka sig! Vi såg faktiskt bara två fulla personer på hela dygnet. Mycket bra, mycket bra...
Jag måste säga att hade jag barn själv så skulle jag verkligen åka på en sån där tur. En hytt med fönster för 250 kronor där man får sova så länge man kan på morgonen (om man inte anmäl sig till frukost kl 8... men det är en annan femma) är guld värt!
Bästisens lilla dotter som var med hade så otroligt kul. Det var en fröjd att se. Bara att få åka på den stora båten gjorde ögonen stora som tefat på henne.
Vi åt middag på "Grill House" som var bättre än vad jag trott. Efteråt gick vi till "discot" där det var en uppvisning av något brasilianskt hopkok till show. Helt ok men kändes lite tamt med alla dessa färger och sambatakter när alla i publiken bara glodde. De kunde inte ens applådera eller klappa takten lite skojfriskt. Noll poäng till den slöa publiken!
Hundra poäng till lilltjejen som dansade hela kvällen. Då menar jag HELA kvällen. Vi fick inte stopp på henne och hon hade så kul, så kul så hennes mamma och pappa lät henne hållas. Jag tror att vi stupade i säng allihop kl 1... Alldeles för sent för en så liten tjej men hon led inte av det och hon fick sova länge på morgonen.
Sen var det Mumin för hela slanten! Mumin och Lilla My undervisade i sjövett, Lilla My förberedde Mumins hemliga kalas, det var olympiska lekar och tävlingar, lekhallen hade fullt med leksaker och klätterställningar och till sist, Mumins kalas. Lyckan var fulllkomlig. Mumin fick nog ett hundratal kramar av alla barn. Den stora idolen var nästan lite tagen av uppmärksamheten. Och tjejerna som höll i alla lekar var helt fantastiska! Barnen fick bollar, godis, "tatueringar", lära sig mumindansen, sjövettsstämplar i Muminpassen och diplom.
Hallabaloo hela dagen!

Så nu ska jag iväg på akupunktur igen. Och vila upp mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar