Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

söndag 18 juli 2010

Ovisshet

Helt abrupt så skrev jag helt plötsligt ingenting här men det blev så hastigt allting.
Vi fick besök av en gammal kompis till mig som stannade över helgen. Hon är jättego men bor i ett annat land så vi ses inte så mycket. Så då fick bloggandet lida. Det gäller att ta tillvara de bra stunder man har med sina vänner, se.

Igår turistade vi runt hela dagen men vi hann trots det bara med halva Stockholm. Vilken sommarstad det är! Vi avslutade på Strandbryggan, som förr om åren var ett "glassarställe" för Stureplanskidsen men idag är ett gemytligt ställe för alla åldrar och typer. Visst finns det en del gamla Stureplansoriginal som fortfarande vill hänga där men vi vanliga typer överglänser de vida, så jag rekommenderar folk att gå dit. Vid regn så har de även stora jalusier som skyddar mot den värsta blötan.

Idag blev det farväl på Arlanda och när jag kom tillbaka hem så tänkte jag sätta mig vid datorn. Men... Häpen stirrade jag på mobilen där jag fått meddelandet att LadyJ112 har sett till att vattnet gått medan jag har varit utloggad från Internet. Vafalls!!? Här kan jag inte lämna Internet obevakat en sekund utan att det händer grejer! ;o) Men för er som vill följa hennes otroliga resa till ett barn så klicka på hennes namn i meningarna innan så kommer ni till hennes blogg. Jag håller tummarna för att allt går bra (vilket jag också tror att det gör).

Själv så går det åt pipsvängen med den här förbaskade mensen. Den bara vägrar att dyka upp. Jag fick inte tag i AVA-sköterskan i fredags så jag ska ringa imorgon och fråga vad tusan jag ska göra. Och fråga om donatorn hoppar av om jag blir försenad. Det hoppas jag verkligen inte!

Ååh, denna väntan. Denna ovisshet. MÅSTE ringa imorgon...

Klipper gräset och fokuserar på annat så länge!

Och hörrni, glöm inte att kramas i solen!

4 kommentarer:

  1. Jo,förstår du.
    Jag kunde inte sova alls (sant) och hade litet långtråkigt (jättesant) så jag tänkte att äsch, nu slår vi på kranen (inte sant). Det bli ännu roligare om jag gör vattemgrejjen i sängen (kunde varit sant). Mysigt. Så när sköterskan kom så sa låg jag och småsjöng (inte för den sköterskan-det var en annan):

    "Kiss i sängen och ha det bra, ligga lite fundera, stjären varm som en sommardag-jag tror jag kissar litet mera."

    Fast så sabbar hon allt och säger:
    Det där är fostervatten. (Sant)

    Jag är så rolig så jag ska ta med inlägget jag just gjorde eller nåttillbaka till min blogg.
    Saxar kanske från din :)

    ..fy, på din mens. va dum den är
    *Skäller ut den*

    SvaraRadera
  2. Hahahaaa!
    Tur att du har humorn med dig annars skulle du nog ha ännu tråkigare på sjukhuset.
    Hoppas att allt är väl med dig.

    Kram

    SvaraRadera
  3. Tänker på dig och tycker också att din mens är värd en utskällning! Hoppas att den kommer snart och att din donator kan vänta.

    Kramar!

    SvaraRadera
  4. Åh, vad kul att höra av dig! Och tack! Hoppas att allt är bra med dig.
    Mensskrället, ja... Det här är verkligen helt rubbat. Sååå typiskt! Men, men, imorgon ringer jag till AVA.

    Kram

    SvaraRadera