Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

onsdag 7 juli 2010

Snickeri

Min man snickrar och spikar och hamrar och sågar. Jag tror att det där lilla förrådet blir klart i nästa vecka om han fortsätter i den här farten. Kul!

Är det något min man är riktigt bra på så är det att vara händig och att fixa saker som vi verkligen behöver. Han slår mig med häpnad varje gång! Tänk, jag blir faktiskt fortfarande så där fånigt imponerad... Och så är han jäkligt läcker när han snickrar i bar överkropp och snickarbyxor. Men det är det väl bara jag som tycker, hahahaa!

Förresten är han fantastiskt duktig på att teckna och måla också.

Stackarn, han väntar och längtar ju lika mycket som jag gör men han har liksom ingen aning om hur eller när det blir. Jag kan i alla fall känna efter och anta och gissa med min "menserfarenhet" som bas. Han har ju ingen så han bara väntar. Trots att jag försöker förklara. Men hur ska en kille förstå vad "det drar i nedermagen liksom" innebär eller betyder? Killar har liksom ingen nedermage (livmoder) själva på samma sätt ju.

Så det är bra att han snickrar för fullt. Då går tiden fortare för honom. Jag känner efter och han snickrar. Me like!

Kram igen

2 kommentarer:

  1. Tänk vad bra du beskriver!!
    Och ja, min karl är också toppen i blåbyxor!! Det bästa ä'r att han jobbar i det - så han ser ut så varje morgon och kväll - när han kommer till mig...

    Har börjat komma ur min totala nerperiod tror jag - även om mensen kommer så känns det OK.
    Har fått till fint i min trädgård och ska gå på semester imorgon em och sticker till Stockholm och hälsar på en gammal gymnasiekompis :-)
    Kramis på dig - längtan

    SvaraRadera
  2. Oh, lyllo dig!! ;o) Vilken snubbe du har! (ok, det där lät verkligen stockholmsvåpigt, men ändå...)

    Vad skönt att höra att du repar dig ändå. Jag tror faktiskt inte att det är "kört" för er del ändå. Det gäller bara att hitta alternativen. Vad nu de är men ni får bli überkrativa istället. Ni hittar nog en lösning. Eller så dyker det där perfekta huset/gården upp helt plötsligt!

    Njut Stockholm till fullo! För den stan är ju faktiskt bäst i solsken.

    Kramar i mängder

    SvaraRadera