Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

lördag 12 februari 2011

Progesteronstart

Goooomorrron, gomorrrron! (Veiron i ottan)

Vilken strålande dag! Sol överallt! Idag blir det långpromenad på isen innan jag åker in till stan och njuter kompissällskap. Och så lite, lite jobb innan det som jag bara måste avsluta. Men det är snabbt gjort.

Har också börjat dagen med den allra första Progesteron-vaggisen så nu är det verkligen nära. Två dagar kvar. Gah! Vad jag längtar!

Soliga kramar till alla därute!

3 kommentarer:

  1. Åh, fick en riktig flashback. Jag älskade NileCity när det gick!! Har nu hunnit komma ifatt på din blogg efter några dagars bortavaro. Tänk att tiden går så fort och att det bara är en dag kvar innan ni åker, kul!! Ta det lugnt med träningen. Jag har fått träningsförbud eftersom min slemhinna brast när jag sprang.

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Va?! Vad galet! Gjorde det ont? Fick du avbryta behandlingen då?
    Hmmm, jag visste inte ens att en slemhinna kan spricka. Hade inte en tanke på det.
    Tack för att du berättade! Nu ska jag fortsätta att ta det lugnt.

    KRAM

    SvaraRadera
  3. Det där med att den brast lät kanske värre än det var. När jag gjorde min testomgång inför äd åt jag piller som ska bygga uppslemhinnan. En dag när jag sprang fick jag värsta menssmärtorna och sedan upptäckte jag att det kom blod. Jag hade mensont med riktiga blödningar mitt i cykeln fast läkaren sagt att det inte skulle gå eftersom jag åt pillerna. Han kom fram till att min slemhinna inte tålde att jag sprang och gav mig träningsförbud.

    Kram!

    SvaraRadera