Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

tisdag 3 februari 2015

6+6

Jösses!
Jag tittar på magbilder från förra graviditeten och förundras återigen över hur liten min mage var. Jag förstår inte att jag fick plats med mina egna lungor! Inte konstigt att det var jobbigt att andas mot slutet....
Och tänk, jag blev så irriterad när någon sa att jag hade liten mage! Hahahaaa! Jag förstår inte hur jag fungerar ibland.
Men ibland var den faktiskt större. Speciellt på kvällarna.

Ja, jag har googlat magar... Kunde inte låta bli! Jag kan liksom inte riktigt förstå att det här är sant. 
Just nu går jag också i UL-limbo: den där känslan av tomhet och tusen frågor och lite tappad tro på att man verkligen är gravid, som man kan få fram till nästa UL då man får se vad som finns där inne igen. Då kommer tron tillbaka. Där är jag nu. Som jag längtar till den 10/2! Sju dagar kvar om jag räknar med idag också.

Mitt illamåendet har lagt sig men å andra sidan så äter jag en hel del hela tiden.
Tröttheten är däremot enorm och jag har så otroligt ont i brösten. Jag kan knappt kramas och det är illa.

Men hörrni, här i Stockholm är det vääääldigt mycket snö! Fina M skottade hela kvällen igår och när jag kom ut till bilen nu på morgonen så var både bilar och uppfart helt insnöade igen. Tyvärr har vi lovat att skotta åt vår gamla granne också... Och plogbilen hinner inte med att ploga överallt förrän det har snöat igen. Men jag ska nog lyckas med konstycket att komma till jobbet idag också.

Snöiga kramar till er


2 kommentarer:

  1. Jag längtar också till den 10/2! Det är min underbara dotters födelsedag, en liten tjej som vi hade längtat väldigt länge efter och som är en sådan enorm glädje för oss varje dag, dessutom hoppas jag få härliga nyheter från ditt UL! Den 10/2 blir en perfekt dag, det känner jag hela vägen in till märgen :)

    SvaraRadera
  2. Ååh, tack snälla!
    Och stort grattis till lilltjejen!

    Kram

    SvaraRadera