Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

onsdag 4 februari 2015

7+0

Vecka 8! Tjohooo!
Igår och och idag har jag inte känt mycket alls. Det enda jag kan påpeka är att mina bröst gör tokont och är gigantiska! Magen är inte alls lika svullen och inte heller förstoppad (om ni vill veta, hehe). Jag känner mig ganska som vanligt faktiskt. Tröttheten har lagt sig lite också tycker jag, men det kanske bara är tillfälligt.

I övrigt står livet lite stilla fram till den 10/2. Fem dagar kvar på mitt sätt att räkna... Längtar!

Kram

3 kommentarer:

  1. Hej. Hittade till din blogg idag. Vill börja med att gratta dig . Vet vilken lycka man går igenom då man dagen kollar på testet. Är inne på mitt 4 försök och varje gång utan resultat. Är just nu inne på min 3 dag satte in 2 stycken 2/2. Känner bara lite mensvärk och brösten ömmar då man tar på dem. Kände du så?

    SvaraRadera
  2. Hej och välkommen!!
    Och grattis till ruvningen. Nu får vi hoppas att det gått vägen för dig.
    Jag kommer inte riktigt ihåg hur det kändes på dag 3. Men om du vill kan du scrolla ner (i webbversionen, inte mobil) till mina kategorier i högerkolumnen. Där finns en kategori som heter just "Ruvning". Då kan du läsa om hur det kändes alla de gånger jag varit ruvare.

    Lycka till!!

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Man går runt och letar efter symptom. Tagit ledig från jobbet . Så jag hoppas verkligen det blir ett plus. Känner mig rätt gasig i magen just nu. Hugger till i ryggen och magen.

      Radera