Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

fredag 6 februari 2015

Kväll

Äntligen är det kväll. Fina M nattar Mini som inte har sovit på dagis idag så hon är urtrött och gör allt för att inte somna. Fina lilla plutt!
Jag hämtade henne tidigare idag och så åkte vi pulka ihop. Det är så mysigt så jag nästan svimmar. Åh, sååå kul!
Nu ligger jag på soffan och känner av lite molvärk i magen. Det känns bra och jag blir lugn av det. Inte lika nervös... För idag var jag övertygad om att båda småpluttarna slutat att utvecklas där inne. Jag var helt övertygad. Usch, det är en riktig berg- och dalbana det här. Jag kan liksom inte förstå att vi haft en sån tur en gång till. Det känns overkligt. Och det är väl det som gör mig så hispig gissar jag.

Det är tur att jag kan ventilera av mig lite här i alla fall. Ert stöd är helt ovärderligt.

Och förresten ska jag nog be byggentreprenören litegrand om ursäkt. Men bara lite. För han är inte så snäll men att gå igång så där som jag gjorde är kanske lite överdrivet... 

Tisdag. Låt det bli tisdag snart.

Kram

3 kommentarer:

  1. Heja wilda!!
    Kram Kristina

    SvaraRadera
  2. Har man sett ett litet hjärta som börjat slå på ultraljudet i v 6 minskar risken för missfall BETYDLIGT, så du kan känna dig lugn, du hade ju TVÅ små pickande hjärtan i v 6! Tvillingar KAN vara olika stora under hela graviditeten! Ta hand om dig och dina små hjärtefrön nu!! :)

    SvaraRadera