Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

fredag 6 februari 2015

7+2

Jag är så himlans nervös! Nerverna ligger utanpå min kropp och jag har svårt att slappna av. Däremot sover jag som en stock på nätterna och det är så klart skönt. Men när jag är vaken... Min hjärna kan inte koppla av och jag räknar sekunderna tills på tisdag känns det som.
I morse hade vi möte med byggentreprenören som byggt vårt hus. Det är lite småfix kvar och vi är oense om en del saker så det skulle ses över idag. Representanten som de skickade var naturligtvis mannen som är orsaken till att så mycket gick åt skogen när vi byggde. Vi fick själva reda ut mycket p.g.a. honom och nu satt vi alltså med den mannen och skulle reda ut saker. Suck liksom.
Och jag kan säga att jag bokstavligt talat personifierade uttrycket "Don't mess with a pregnant woman!".... Det där med nerverna utanpå liksom... Jag orkade inte höra på hans dravel utan började skälla ut honom och sa att mitt tålamod är slut med dem, att de kanske skulle ta och lyssna och visa lite förståelse och att vi har rätten på vår sida och att konsumentköplagen gäller och att...ja, ni förstår... Och ni som följt mig på den här bloggen ett tag vet att jag när jag går igång så haglar det liksom kommentarer och åsikter, hahaha!
Det slutade med att jag och Mini fick gå upp och leka på hennes rum istället för jag vill inte att hon ska höra på när jag är så där upprörd. Jag hörde hur Fina M argumenterade på nedervåningen och han är bara såååå jäääkla bra! Tur att det bara är en hormonstinn människa i huset, hahahaha!

Så vi kan väl säga att jag är lite hispig just nu. Den där lite smått neurotiska kvinnan som har så mycket inom sig men som hon inte kan få ut på ett vettigt och samlat sätt. Det är jag just nu.

Jag TROR mig dock känna ett liiiiitet molande ibland. Kanske. Och så är det de stora brösten som är kvar och bara är i vägen. De ömmar inte så mycket längre. Bara om Mini hoppar på dem när jag ligger och slappar i soffan...

Hispiga kramar till alla utom vår byggentreprenör


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar