Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

lördag 21 februari 2015

9+3

Dagarna rullar på och igår började jag att må lite bättre (kanske för att jag trappar ner medicineringen så att hormonnivåerna blir mer normala?) även om jag var urtrött på kvällen. Idag har jag mått strålande!
Dagen började så bra och jag vaknade tidigt, innan Mini och Fina M vaknat.
Jag låg och tänkte på ett samtal jag hade igår. Det var med en tjej som förmodligen ska göra ÄD för första gången. Det var nästan som att prata med mig själv när jag skulle göra ÄD första gången. Jag kände igen undringar och tankegångar och jag hoppas så innerligt att det går superbra! Det tror jag att det gör, det är en driven tjej. För sånt behövs också, inte bara tekniken, när man försöker få barn.
Nu ska jag beama varenda gravidbacill i universum till den där tjejen, så att hon blir gravid pronto.

Min mage har svällt lite, förmodligen för att jag småäter konstant... Allt för att mota bort illamåendet. Så idag tog jag en tur till H&M och köpte två gravidbyxor, en bh och två stora, slappa t-shirts. En kavaj över det så kan jag t.o.m. ha på mig det på jobbet. Skönt att äntligen ha kläder att ha på sig och inte bara slitna gamla trasor.
På vägen hem åkte jag till blomsterbutiken för att hämta en blombukett som väntade på mig. De hade ringt på förmiddagen och lämnat meddelande men när jag inte fick tag på dem så åkte dit när jag ändå hade vägarna förbi. De bad om ursäkt eftersom de hade tänkt att buda buketten hem till mig. Istället gjorde hon buketten större än vad den skulle vara.
Vad bra!, tänkte jag. Och jag funderade som en galning på vem som kan vara så snäll och skicka mig blommor?
Det var verkligen en överraskning: tjejen jag pratade ÄD med igår! Tår i ögat. Hur snällt är inte det?! Tack!!


Den är så fin, så fin! Och passar utmärkt hemma nu när Fina M och Mini har städat medan jag har shoppat. 

Hmm, det blev liksom MIN dag idag. Jag ska nog lyckas med att ta ett bad och lägga på en ansiktsmask också... Och njutblunda lite.
Älskar den här dagen.

Kramar till er

7 kommentarer:

  1. Åååh så fin!! Så fantastiskt - jag kniper också tumme! :-)

    SvaraRadera
  2. Hej! Har blivit tipsad om din blogg. Bor i Stockholm och har blivit nekad fertilitetstest med anledning av min ålder 41. Var vände du dig?
    Vänligen
    Ulrika

    SvaraRadera
  3. Halloj! Vad kul att du hittat hit.
    Jag har inte gjort något egentligt och grundligt fertilitetstest vad jag kan minnas.
    Vi började med IVF som vi betalade privat, på Carl von Linékliniken i Uppsala. Där tog jag så klart en del blodprover och de var grunden till att vi gjorde IVF.
    Under tidens gång har jag tagit maaaassor med andra slags tester också så det har varit en "löpande utredning" kan man säga.
    Min gynekolog har hjälpt mig med prover och AVA och IVF Riga har sagt vilka tester de behöver.
    Sophiakliniken i Stockholm gör fertilitetsutredningar vet jag. Eftersom du är 41 så får du nog tyvärr betala själv dock.

    Kram!

    SvaraRadera
  4. Tack för ditt svar! Känns ok att betala själv dock nervös för att inte ens få träffa ngn pga åldern. Ska kolla vidare då för då borde det ju finnas ngt ställe som tar emot mig i alla fall.
    Tack igen!

    SvaraRadera
  5. På de privata klinikerna tar de emot. Där är du ju inte bara patient utan en betalande kund. ;-) Glöm inte det! Stå på dig.

    Lycka till-kramar

    SvaraRadera
  6. Cash is king! Tack!

    SvaraRadera