Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

söndag 8 februari 2015

7+4

Igår var jag så aktiverad att jag inte fann någon tid att tänka eller skriva här. Och det är bra på ett sätt för då förflyter dagen fortare.
Lilla Mini var hos tandläkaren för första gången och fick veta att hon ska sluta med napp nu (jag veeet, slöa föräldrar som inte tagit tag i det men nu blev det av). Så det tog fyra timmar att somna... Och på det blev hon superförkyld och vaknade mitt i natten. Två timmar för att somna om. Men hon är så otroligt tapper! Ingen gråt, bara svårt att somna. Duktiga unge. Idag skiner hon ikapp med solen så kanske går det lättare ikväll.

Förutom att jag är galet trött så tycker jag att det känns som om magen tar lite mer plats på något sätt. På insidan. Den känns fylld. Jag kommer inte på en bättre förklaring. Jag har känt av liiiite molvärk men det som känns mest är brösten. De är otroligt ömma och det ilar i dem. Och de är gigantiska så jag har börjat att kika på nya bh:ar. Amningsbh:ar får det bli. Lika bra det.
Jag har hittat några gamla mammakläder i en flyttkartong också. Det känns lite främmande att jag ska sätta på mig dem igen men kul. Så klart!
Vi har sparat allt sedan Mini kom eftersom vi försökt att få syskon. Jag, som gillar att vara praktisk, har tänkt att "vad skönt att slippa en massa nyinköp när och om vi får en till". Nu blir det lite annorlunda... Det behövs en tvillingvagn. Och en till bilbarnstol t.ex.. Och åkpåse.
Hmm, det behövs en del inköp trots allt.
Men det blir roligt! Dyrare, men skoj!

Ååh, vad jag hoppas att allt går bra! Att det blir två små friska barn. 

Soliga kramar


2 kommentarer:

  1. Åh vad roligt! Vilken lycka att det blev en graviditet och så två barn dessutom! Kan tipsa om FB gruppen Second hand för tvillingar. Där köper man två av allt.

    SvaraRadera
  2. Tack! Det är så spännande!
    Och tack för FB-tipset. Jag ligger just nu på soffan och letar efter just en sån grupp!! Tajming. 😄

    Kramar

    SvaraRadera