Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

torsdag 21 juli 2011

Glädjeämnen

Idag tokregnar det men det gör absolut ingenting för vi tvättar och packar och drar till Kreta imorgon. Så regna på bara!

Igår hade jag picknick med några goa medsystrar i kämparsvängen (d.v.s. IVF och ÄD). Kalimero, Tonci, Charlotte, Loba och jag landade på Långholmen (en mysig, grön ö i stan) med MASSOR av mat. Och då menar jag MASSOR! Vi hade lätt kunnat bjuda hela stranden på lite mat...
Jag blir alltid så upplyft av att träffa de här tjejerna. De är kloka, de är inte rädda för att vädra sina bekymmer och höjdpunkter och de inspirerar mig enormt. De delar verkligen med sig av sig själva och sina erfarenheter. Helt fantastiskt! Jag är så oerhört tacksam över att jag träffat dem. Lite komiskt är det för utan min barnlöshet hade jag varit dessa fyra tjejer fattigare i mitt liv. Så mitt i all sorg jag gått igenom så har jag fått glädje genom dem. OCH er andra som läser och kommenterar här på bloggen. Tro inte att jag inte gläds av er också. :o)
Det är faktiskt helt otroligt glädjande alltihop! Jag kan nog påstå att jag har haft tur i oturen.

Så massor av kramar till alla som läser här

6 kommentarer:

  1. Vi ses på Kreta! :P Vi kommer på söndag :)

    SvaraRadera
  2. Det låter underbart, vet ju vem några av tjejerna e genom Familjeliv :)
    Tänk vilken liten värld det e!

    Om ni vill, så får ni hemskt gärna träffas "genom Barnlängtan". Vi har länge haft en sk Stockholmsgrupp med bla sk Längtansgrupper för ofrivilligt barnlösa som försöker få barn, men även grupper med de som blivit föräldrar genom tex IVF och ÄD. Men vi skulle behöva starta upp en "riktigt" lokalförening, bla så att den blir mer synlig och lättillgänglig för andra som vill gå med, men även för att vi behöver fler lokalföreningar för att kunna få vårt efterlängtad statsbidrag så att Barnlängtan kan fortsätta att arbeta, verka, finnas och kämpa :)

    Mer info finn på hemsidan och har ni några frågor så mejla mig eller Johanna Mannung!
    http://barnlangtan.com/lokalfoereningar
    cornelia.armano@barnlangtan.com
    johanna.mannung@barnlangtan.com

    KRAM,
    Cornelia från Barnlängtan

    SvaraRadera
  3. Tack för igår, det var verkligen jättemysigt och JÄTTEmycket mat :)

    En lokalförening låter intressant!

    SvaraRadera
  4. Tack själv, Loba! Ditt brö "is to die for"! Njöt en del till frukost idag och ska njuta sista biten imorgon bitti också... :o)

    Cornelia, jag åker på semester imorgon men återkommer gärna i frågan (om ingen annan som läser här kör igång pronto). :o)

    Kram!

    SvaraRadera
  5. Jag håller med om allt du skriver!!!

    KRAM

    SvaraRadera