Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

måndag 25 juli 2011

Solig abstinens

Tadaaa! Fri wi-fi i receptionen på hotellet så jag smet från Fina M för att synda lite. Abstinensbesvär liksom...

Här i Almirida skiner solen vill jag lova. Hade jag vetat hur jag kunde ladda upp bilder via mobilen så hade jag bjudit på soliga bilder med drinkar (ok, alkoholfria) i poolbaren. Men nu får ni blunda och tänka er de bilderna istället.
Mini verkar må bra. Jag trooor att jag kanske har känt rörelser i magen idag igen. Men det är inget jag kan vara säker på alls eftersom min mage krånglar igen. Efter varje middag får jag superont i höger sida och måste lägga mig på rummet. Det slutar med att vi somnar varje gång. Och varje gång säger jag att jag ska halvera portionen och se om det hjälper. Men såna oväsentligheter hinner jag glömma under en hel dag i solen. Så det blir inga sena äventyrliga nätter i byn direkt.
Jag har också konstaterat att man får ett sjuhelsikes tuttveck av att gå upp tre bh-storlekar. Mina normalurringade toppar får mig att se vulgo ut. Tycker jag själv, M tycker att det är fint...jo, jag tackar...

Och som på alla semestrar så lovar jag mig själv att äta nyttigt och träna lite mer när jag väl är hemma igen. Jag sväller. Eller så är det värmen.
Eller Mini.

Otroligt varma kramar till alla!
Och extra många till Norge så klart...

5 kommentarer:

  1. Hihi, jag tror att det kan vara en kombo av alla 3 =).

    Ni verkar ha det underbart.

    kram/
    Luiza

    SvaraRadera
  2. Åh vad härligt att höra ifrån er :-) Skönt att höra att ni har det bra :-) Kram

    SvaraRadera
  3. Härligt att höra att ni har det bra! :)

    Kram

    SvaraRadera
  4. Just nu ligger jag på Almyridas strand :) finns wifi här med. Var upp till ditt hotell i veckan. Men kom precis i middagen och jag ville inte ställa mig och skrika vid poolen - vart är duuu? Vilda Matildaaaa?? Haha! Kram på dig

    SvaraRadera
  5. Tack på er! :o)

    Jane, jag har spanat aom tusan efter dig och tänkte att du kanske skulle dyka upp (jag visste inte var ni bodde riktigt).
    Äsch, det får bli en annan gång!

    Kram!

    SvaraRadera