Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

lördag 2 juli 2011

Rörelse

Vi har tre skator som härjar runt på tomten ibland. Gärna tidig morgon... Morr. Så här sitter jag nu, klarvaken, efter en fukost. Fina M sover och har knappt märkt skatorna, hihi!
Idag ska vi boa oss lite. Hitta tapet till kontorsrummet så att vi äntligen kan sätta igång med Minis rum. Det blir skoj!

Igår kväll kändes det som något i magen. Det rörde sig ganska långt ner, inte där tarmarna är. Jag är säker på att det var Mini. Det kändes bra för bara någon timme tidigare sa jag till Fina M att "tänk om Mini inte lever" (jag veeet, nojjig...). Jag mår så bra och känner inget så vem vet? Fina M lugnade mig och sa att vi måste utgå från att Mini finns där och lever i allra högsta grad. Något annat alternativ finns ju liksom inte. Så sant, så sant... Men jag nojjar ändå ibland. Det är oundvikligt men jag försöker att slå bort såna tankar.
När vi skulle lägga oss så fick jag ta tillbaka det där om att jag inte känner något. Mina bröst har börjat göra galet ont igen. Så snart är det väl dags att uppgradera sig på bh-fronten igen.

Förresten, igår ringde en avlägsen bekant och gratulerade. Tänk vad ryktet spridit sig sen midsommar, hahaha! Det var snällt att ringa och gratulera. Jag blev glad. :o)

Lördagskramar!

6 kommentarer:

  1. Åh skator som kan föra sådant väsen! Hur kan han sova!?!? Hahah :o) Tror du att det var lilla mini du kände som fladdrade till lite? FANTASTISKT! Kram <3

    SvaraRadera
  2. Super med första rörelsen!!
    Vaknade även jag av skator imorse.. De gillar att picka på fönsterblcket till mitt sovrum - irriterande! Kram

    SvaraRadera
  3. Härligt med lite sprattel från magen :-)

    SvaraRadera
  4. Hoppas det är liten du känner! Spännande =)

    SvaraRadera
  5. Är cdet bara jag som tycker om skatprat? :-O
    Det är "hemma" för mig, har alltid varit svag för dessa intelligenta, vackra fåglar.

    Härligt med fladder.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Tack!

    Loba, ibland är de helt ok, men vi kallar de här tre skatorna för "tonåringarna". De KAN liksom inte kraxa normalt. De bråkar jämt med varandra och ska alltid överrösta varandra. Och de låter på de mest okristliga tider. Som nu t.ex.... Huga!
    Fast ibland är de roliga att se på. De gör mycket dumheter.

    Kram

    SvaraRadera