Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

onsdag 6 juli 2011

Rapport ikväll

Jag är på väg tillbaka tror jag. När det gäller mat alltså. Ikväll ingick ett stekt ägg i middagen och det var gott. Imorgon bitti ska jag prova med ett kokt ägg. Det brukade jag äta till varje frukost förut men en dag så mådde jag illa bara av tanken på ägg. No more eggs sedan dess.
Och nyss blev jag hungrig igen och provade med en ask makrill i tomatsås. Den gick ner! Hurra!

Hörrni, ni såg väl fina Luiza på Rapport ikväll? Hon pratar om vikt och IVF och hon var jättebra. Kika in på hennes blogg, där finns en länk till inslaget!

Nu ska jag fortsätta att ha en skön och slapp kväll. Ibland får jag lite dåligt samvete för att jag slöat till mig sedan ET, men jag kan inte låta bli. Och jag vet att från och med januari så kommer jag inte att få ha så många såna här lugna dagar längre. Så jag tar det lugnt nu. Sen blir det full fart för en bra tid framöver... Kul!

Kvällskramar till alla

2 kommentarer:

  1. Tack finaste du för länken och stödet!
    Det betyder så mycket för mig.

    Är nöjd med inslaget, men ser , enligt mina nära och kära, tjockare ut på tv...haha, jag är berädd att hålla med...hihi. Jag bjuder på det.

    Ha en fin kväll.
    Kramar/
    Luiza

    SvaraRadera
  2. Hahahaa! Ja, jag VET att du ser bra mycket mindre ut i verkligheten, jag med. Men viktigast var att du var så bra som du var. :o)

    KRAM

    SvaraRadera