Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

onsdag 20 juli 2011

Hemma!

Äntligen hemma! Det är så skönt att få sova i sin egen säng och i sina egna lakan. Slår aldrig fel även om jag älskar att resa och vara borta.

Vilken bra resa det har varit. Våra goa vänner L och V gav oss också en liten present till Mini! Ett par enkla små sockor. Jag blir tårögd bara jag tänker på det. Det är det första vi har som är Minis. Och Minis första present någonsin. Jag ska ta mig tusan rama in presentpappret. Och sockorna ska Mini få ha på sig när han/hon åker hem från BB. Det har jag redan bestämt, hahahaaa!



Idag går vi in i vecka 16 och jag fick äntligen prata med en gammal barndomskompis och berätta för henne. Det har liksom inte blivit av förrän nu. Hon blev så klart jätteglad!
Ni som har läst här ett tag kanske minns att jag funderade på att fråga en kompis om hon gjort ÄD? Jag hittar inte inlägget just nu, men jag ville så gärna prata med någon om vår situation och funderade på att prata med en tjej som kämpat länge och som jag misstänkte hade gjort ÄD. Jag pratade aldrig med henne med hänsyn till hennes privatliv.
Hur som helst, så berättade min barndomskompis att den här tjejen är gravid igen och hennes bebis är planerad att komma bara 4 dagar efter Mini. Så kul! Hon och jag har alltid kommit bra överens och varit de som smitit ut på fester och tjuvrökt och skämtat hela festen. Jag hoppas sååå att hon vill hänga lite med mig då och då under mammaledigheten. För jag gillar henne verkligen, vi ses bara inte alltför ofta.

En annan stor händelse som hänt är att jag tagit sista Fragminsprutan. Inga mer medikament annat än vitaminer, järn, folsyra och Omega 3. Tjohoooo!! Och inga mer blåmärken på magen...

Nu ska jag njuta solsken medan tvättmaskinen går varm. Snart hägrar Kreta!

KRAM till alla fina där ute!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar