Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

onsdag 13 juli 2011

Semestergöromål

Vecka 15 är äntligen här!
När vi vaknade sken solen och vi låg i sängen och planerade att gå och lägga oss och slappa på bryggan. Efter att ha inmundigat frukosten på en kall altan så insåg vi att det var för kallt. Och solen gick i moln.
Istället blir det en tripp till ett köpcentrum för att besöka banken och hitta någon semesterklänning och en bikini till mig. Sen kanske vi lyfter på rumporna och städar lite också...
Hm, jag kanske skulle ta och släpa ut rumpan på en långpromenad i spåret också? Dags att starta lite goda vanor för lilla Mini.

Vi har förresten börjat fundera en hel del på namn. Förmodligen hinner vi komma på tusen olika namnförslag innan Mini väl är här så inget är hugget i sten ännu. Men vi har en del som låter lite extra bra när vi säger dem högt, hihihi!

Kramas där ute!

4 kommentarer:

  1. Om det blir en flicka så är jag faktiskt inte Mini helt fel ;-) Kram

    SvaraRadera
  2. Åhh ska ni oxå till Almyrida?!!! Vi med!! Langley har ju bara dit på Kreta va? Mamma känner killen som har det hotellet. Kenneth. Superfint är det. Vi åker tyvärr med Apollo fast den 24/7. Var tvungen att åka då då vi jobbar till samma dag och sen har en annan resa att tajma med till Öland. Då lär vi ses där ;) Är inte stort ställe.. hehe! Kram på dig!

    SvaraRadera
  3. Ja, det har jag också tänkt på, Mollan! :o) Får se vad det blir till slut... Hihi!

    Vad kul, Jane! Om du ser någon uppsvälld pinuppa i en bikini som är mörkblå med vita prickar på så är det jag... Har just införskaffat mig en tantbikini.
    Vad kul att din mamma känner Kenneth. Jag har just hittat hans blogg (http://galenigrekland.blogg.se/) som är jättebra!
    Vad roligt! Hoppas att vi ses där!

    KRAM

    SvaraRadera
  4. Ja den bloggen följer vi med :) jättekul att läsa. Mamma ska dit i höst igen till samma hotell som ni. Jag ska hålla utkik efter en prickig bikini. Jag känner mig mer som en strandad val än pinup. ;) blir väl burka för min del ;) haha!

    SvaraRadera