Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

måndag 4 juli 2011

Hjärnan tebax

Det varma vädret i lördags slog ut min hjärna totalt hela helgen. Det är först idag jag känner mig som en människa igen
Gårdagen tillbringades med fixande i trädgården och en massa telefonpladder på soffan med bästaste bästisen. Och så kom bror med sambo förbi på fika. Fina dem!
Kvällen avslutades med en stor räksallad framför tv:n. Lite vitaminkompensation för de senaste två dagarnas hamburgare, hrm.

Idag är det dag två med vaggisar endast på morgonen. På torsdag sätts den sista in. Jösses, vad skönt det ska bli att sluta med dem! Och imorgon är det KUB. Vi får se Mini! Det blir nog månadens höjdpunkt. Får inte glömma att ta med mig smink så att jag kan reparera ansiktet efter alla lyckotårar, hihi!

I övrigt så försöker jag att insupa allt som sänds från Almedalen. Föreningen Barnlängtan är där och jag hoppas så att media uppmärksammar dem och oss kämpar lite! På tal om sånt förresten, jag har fortfarande inte hört något från FK angående vår ersättningsansökan. Det blir väl efter semestern...

Semester, ja. Vi har konstaterat att det nog inte blir en utlandssemester vid en pool på tu man hand, på väääldigt länge. Därför sitter vi och letar resor till vansinne. Sista-minuten, boka reguljärt, allt möjligt, men det är så svårt att veta vart vi vill åka. Och vi kan bara vara borta ca 8 dagar. Toksvårt! Men det löser sig väl det med. Allt brukar ju göra det.

Kram!

2 kommentarer:

  1. Ja värmen gör helt klart konstiga saker med hjärnan...

    Lycka till med semesterjakten!
    kram

    SvaraRadera
  2. Ja, verkligen! Skönt att vara tillbaka. :o)

    Tack!

    Kram

    SvaraRadera