Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

lördag 19 januari 2013

Dagen

Goa ni!
Tack, tack och åter tack för alla gratulationer. Jag är helt överväldigad! Ni är bäst!

Vilken bra dag det här blev, trots att Mini är sjuk och vi har ställt in kalaset imorgon.
Eftersom jag och Mini inte ses så mycket när jag jobbar och hon nu dessutom har feber, så har vi gosat ner oss ömsom i soffan och ömsom i sängen hela dagen. Vi bara kramas, sover, läser böcker, tittar på Tinga Tinga på SVT Play och så lite på Barnkanalen då och då.
Ja, vi har byggt en koja och gått med gåvagnen också så klart.
Fina M som är hemma hela dagarna ville göra "vuxensaker" så han har städat, tvättat och fnulat runt här hemma. Nu köps det en liten present till Mini för imorgon också.

Det gör inget att kalaset blev inställt. Med ett sånt här besked så känns det som om morgondagen får gå helt i Minis och familjens linje. Ett familjefirande i lugn och ro. Så kör vi på ettårsbalunsen om två veckor istället.

Det är -20 grader ute så det känns lite tacksamt att vi är tvingade att vara inomhus just idag. Under täcket med en snusande storasyster (to be). Varmt och mysigt. Precis som vårt lilla plus har det hoppas jag.

Naturligtvis funderar vi en hel del på om det är en eller två där inne. Fina M noterade att plusset var starkare än när Mini kom. Hu! Det kanske är två?, menade han och såg lite stressad ut.
Fina M undrar hur han ska orka med två små när han har så fullt upp med EN.
Själv kan jag nog också tänka så men är det två så är det, liksom. Det klarar vi nog av. Jösses, det finns värre saker på jorden! Får man två så ser jag det som en ren välsignelse! Visst kan det nog vara jobbigt om vi även har Mini, men det ordnar sig. Jag tror faktiskt att det blir kul i så fall!
Hursom, det borde visa sig hos gyn på måndag, hihi! Spännande!!

Igen, tusen tack allesammans!

Kramar

17 kommentarer:

  1. Men åh så spännande!
    Inte bara det att ni är gravida utan att det även kan vara 2 som gosat fast sig.
    På måndag vet ni...och vi. ;)

    Åter igen; stort grattis!

    SvaraRadera
  2. Nu måste jag bara kommentera fast jag är en tyst läsare av din blogg :) Världens största grattis till er! Det är ju alldeles underbart! Och hoppas Mini blir frisk fort. Kram

    SvaraRadera
  3. Ett stort grattis till er. Vilka guld ägg ni fått :-) härligt!
    Hoppas stora syster kryar på sig o grattis mini på födelsedagen!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Men herregud så glad jag blir!! Oh.....alltså nu bölar jag igen, fy fan vilken lycka!!! Vilken enorm 1 års present!! GRATTIS i massa!!!!

    KRAM Lila

    SvaraRadera
  5. Grattis, vad roligt och spännande :-)

    SvaraRadera
  6. Hurra vad skoj!
    Kram från XB

    SvaraRadera
  7. Så spännande, nu kommer jag att sitta här och vänta efter inlägg på måndag :). Jag är så glad, och nu blev jag också sugen på ännu en liten fisunge ;)

    SvaraRadera
  8. Grattis till plusset!
    Är glad för er skull.

    SvaraRadera
  9. Jag tittar in här då och då och blev OTROLIGT GLAD då jag såg pluset på teststickan!! Ska bli så roligt och spännande att följa din graviditet, det är det häftigaste som finns <3 Stort grattis till hela familjen, vilken lycka! Spännande att se om det blir en eller två :)

    SvaraRadera
  10. GRATTIS fina du! Är så himlahimlahimla glad för din skull! <3 kram!!

    SvaraRadera
  11. Men vad fantastiskt!! Grattis!

    SvaraRadera
  12. Liten kommentar - inte alls säkert att det går att konstatera om det är en eller två ännu.. Det kan dröja till v7-8 innan man kan med säkerhet fastställa det. Så var beredda på att man kan se en, medan en kan hålla sig gömd i något hörn. Så glad för er skull!!

    SvaraRadera
  13. Hmm, det är ju så sant! Det visste jag egentligen men förträngde det nog...
    Åh, hoppas verkligen att det syns redan nu! Mest för att jag inte orkar gå runt och fundera på det...
    Tack!

    Kram

    SvaraRadera
  14. Och jag vill säga till fina M - det är skitjobbigt med tvillingar men det är skitjobbigt med barn om man ska vara ärlig. Och helt underbart. Det är annorlunda och fantastiskt och jag skulle aldrig vilja ha det på något annat sätt.

    SvaraRadera