Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

torsdag 3 januari 2013

Sängtankar

Ligger i sängen och funderar.
Att försöka igen river upp en del tunga minnen och jag känner av den där enorma tröttheten som jag ständigt bar på innan Mini kom. Det känns rätt in i hjärtat.
Att vara vaken när man har en bebis är inte lika jobbigt som när man inte har en bebis men kämpar för att få en. Ungefär så.
Och när jag känner igen tröttheten så känner jag att den här gången blir det bara ett försök. Trots att vi har fem embryon i frysen.
Jag orkar inte, tänker jag. Jag vill aldrig mer uppleva den där tröttheten och kampen.
Men så tänker jag genast att om det är någon som borde orka så är det jag. Nu är livet inte lika tungt som då.
Så jag orkar. Det är bara minnena som spelar mig spratt.

Men därför hoppas jag att det går vägen den här gången också. För att slippa minnena om inte annat.

Kram

4 kommentarer:

  1. Ååh, så spännande!
    Jag håller tummarna för er.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Man glömmer ganska fort det som är jobbigt... ;) Min man och jag hade ju bestämt oss, efter vårt femte försök var det stopp. När jag började mumla lite om, att det var ju inte så förfärligt jobbigt egentligen tittade maken ilsket på mig: "Har du glömt hur du blev överstimulerad, sjukskriven två veckor med en mage stor som...? Har du glömt att äggstocken vred sig, glömmer du smärtan??" Ehhh... Jo, det hade jag nog glömt... ;)På sätt och vis är det ju skönt, att man kan glömma det jobbiga!!

    Jag hoppas och håller mina tummar och tår för er!!

    många kramar

    SvaraRadera
  3. Tänker på dig och hoppas att du inte ska behöva få tillbaka minnena allt kämpande gav dig! Tänk vi har äggtransfer samma dag! :) Det kommer bara skilja några timmar :)

    Kramar!

    SvaraRadera
  4. Sådär känner jag varje månad precis innan mensen, då när man känner att det skitit sig även denna månad. Då känner jag att, nej nu skiter jag i det här, jag orkar inte, två barn är jag mer än tacksam över. Men sen lagom till mensen är över så återkommer det däringa hoppet ;)
    Jag håller tummar och tår och ber för att du ska slippa att känna den känslan och att ett försök ska räcka. Kram ♡

    SvaraRadera