Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

fredag 25 januari 2013

Osynliga inlägg

Varje dag tänker jag att "Nu, idag ska jag skriva en massa bra saker jag kommit på som jag vill dela med mig av".
Och så vill jag sitta med datorn och länka och lägga upp bilder och läsa andras bloggar och få input och ännu mer idéer.
Men så blir det inte.
För jag har gjort det misstaget att Mini och jag brukar titta på Tinga Tinga på SVT Play, och hon älskar't!
Så fort hon ser datorn så ropar hon "Tinga Tinga!" och börjar dansa (så mycket som en ettåring kan dansa). Och blir det inte Tinga Tinga så ska hon knappa och slå på datorn.
"Men skriv när hon somnat då!", tänker nog den smarte ganska kvickt.
Jo, det är en bra idé, men hon vill bara att jag ska natta. Så jag gör det.
Vi lägger oss i vår säng och läser lite och så ska hon snurra några varv och komma till ro och sen somnar hon. Med sin lilla nästipp mot min näsa och så ska hon hålla i mina kinder. Mycket sött! Och väldigt gosigt, vilket gör att jag, efter en arbetsdag och med graviditetshormoner i kroppen, väldigt lätt också somnar. Kl 19 på kvällen.
Sen vaknar jag med ett ryck runt 23-tiden och då krånglar jag mig ut ur sängen, går och tvättat mig, tar alla piller som ska tas, borstar tänderna och kryper ner i sängen igen. Har jag ork läser jag några bloggar på mobilen.

Så ser mina kvällar ut så jag får liksom aldrig till de där bra inläggen jag har i huvudet, med massor av bilder, länkar och tips. Och frågor. För mobilen vill inte länka och lägga upp bilder på det sätt jag vill.
Så kanske att jag får till det i helgen...

Nu ska jag försöka ringa labbet och få provsvaren (tack till anonym som påminde mig om något så självklart som jag inte tänkt på!! Ibland blir jag trött på mig själv...).

Kram!

1 kommentar:

  1. Det låter som om ni snart blir tvungna att skaffa en egen dator till lillan. :)

    SvaraRadera