Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

onsdag 23 januari 2013

Glad

Just nu står jag och väntar på att provtagningsenheten ska öppna så att jag kan lämna mitt andra Hcg-prov.
För att fördriva tiden läser jag era kommentarer till mina två amningsinlägg häromdan.
Jag vill bara tacka er igen. Era vänliga ord muntrar verkligen upp och det är så förbaskat skönt att veta att jag inte är ensam. Inte för att jag någonsin tvivlat på det, men just när man sitter där i mjölkträsket och försöker så känns det ibland så.

Jag fick också tips om en tjej som bloggar en hel del om friheten att kunna välja flaskmatning om man vill. Det finns t.o.m. en förening för det! Underbart!
Just nu skriver jag från mobilen och att länka fungerar inte riktigt. Men kika i kommentarerna på mitt inlägg "Oj!" så hittar ni länken. Tack för den!

Och jag tror att jag tänker börja lägga ut en del av mattrixandet jag har hållit på med med Mini. Lite hur jag tänker och varför. För i ärlighetens namn har jag googlat som en dåre när det kommer till lite roliga matalternativ så varför inte skriva det jag kommit fram till här? Jag delar med mig helt enkelt och så får de som vill prova de med. Och har ni andra tips när det gäller mat och annat "vardagligt" så är det så klart otroligt välkommet i kommentarerna!

Återkommer när hag sitter vid en dator och så får jag se hur det blir.

Kram

2 kommentarer:

  1. Vilken genial ide! Barnmatstips heja heja Sarah

    SvaraRadera
  2. Ja! Vad bra för oss som också trixar och fixar med mat och ömsom ätglada som ickeätglada ungar.

    SvaraRadera