Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

tisdag 1 januari 2013

Vanligt

Än så länge känns det som vanligt. 2013, alltså. Vi leker på golvet och är lite trötta efter att ha varit vakna längre än vanligt igår.
Avslutet blev bra. Vi åt avokado med räkor, creme fraiche, rom och rödlök med lite chablis till, kalbi (koreansk kötträtt) på oxfilé med kimchi (syrade grönsaker, koreanskt) på gurka och amarone till det. Vi avslutade med hemgjord chokladmousse med vispgrädde (varför gör man en rätt på grädde som sedan toppas med...grädde? Kaloribomb de luxe!). Efteråt var vi proppmätta och jag somnade vid 22-tiden. Fina M höll sig vaken till tolvslaget och klockan 00:34 vaknade Mini av att han smög sig in i sovrummet.
Vad är det med att sova sig igenom fyrverkerier men vakna när någon smyyyger in i sovrummet? En av alla gåtor som barn medför...

Men snart är det inte som vanligt längre. Imorgon får vi veta om slemhinnan är ok. Sen ska det bokas resa och hotell snabbt som tusan. Jag har varit lite lat med det nämligen... Vi får se om jag hittar något prisvärt. Jag fick det eminenta tipset om att boka på ticket.se där de har en "avbokningsgaranti" vilket betyder att man kan boka av utan att behöva en anledning. Låter kanonbra!
Sist jag kollade hotell så fanns det ytterst få rum kvar i Riga så vi får se var jag hamnar. Tanken är nämligen att jag ska vila lite efter insättningen och när vi pratade närmare om det så tyckte vi båda två att jag lika gärna kan sova över och resa hem i lugn och ro för att slippa en lång och hektisk dag. Det blir första gången jag sover hemifrån utan Mini. Hoppas att jag kommer att kunna somna...

Annars är jag väldigt väl förberedd. Som sagt, jag drack vin igår och idag har jag ätit brieost. Imorgon ska jag äta lite lufttorkad skinka också. Sen är jag redo för insättning. Kanske lite mindre redo för ruvning. Usch, två veckor av vånda och sen ett minus. Så brukar det ju vara och det är så förbaskat ledsamt. Jag hoppas att jag tar det bättre den här gången eftersom vi redan fått uppleva lyckan en gång. Att få göra det igen känns nästa som för mycket begärt på något sätt. Men tänk om... Jösses, då kissar jag nog på mig av glädje!

Tiden får utvisa domen. Vi börjar med VUL imorgon.

God fortsättning alla fina!

5 kommentarer:

  1. Vad spännande! Stor lycka till imorgon!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Kram kram kram Så spännande! ♥

    SvaraRadera
  3. God fortsättning och ett STORT lycka till!

    SvaraRadera
  4. Lycka till imorgn!!!

    kram
    jagvilljagkan

    SvaraRadera