Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

torsdag 24 januari 2013

Proverna

En liten besvikelse igen: Fru Gyn har inte fått provsvaren ännu. Väldigt irriterande eftersom hon inte är på plats imorgon.
Så jag får inte svar på proverna förrän på måndag kväll. Mutter, mutter... En vecka för provsvar som jag vet att de kan få fram på en dag. Men det är väl bara att acceptera.
Och så bokade jag en tid för att kolla hjärtat. Ingen idé att gå till MVC eller ta ut någon glädje om ett hjärta inte slår....
Den 12/2 kollar jag upp det. Då får jag nog reda på om det är en eller två där inne också. Om det går att se.

Ååh, ständigt denna väntan! Jag vill ha pricken här. Nu. Bebis.

Kram

2 kommentarer:

  1. Ring själv labbet?!

    SvaraRadera
  2. Nu äntligen har jag hunnit börja läsa ikapp på din blogg! Under 5v i Australien hände det i princip inget på jobbet (syns också i Finanssiffrorna...) inget hemma (inga inbrott) men MASSSSOR i erat liv!!!!
    Vad fantastiskt glad jag blir av att du blev gravid igen! Vilken lycka! Du vet säkert att jag också blir lite gråtmild när jag skriver grattis!! Och du vet definitivt att jag håller med dig fullständigt vad gäller RESPEKT för andras val - speciellt om allt kring barn! En miljard kramar från Kylan (som jag trivs med) Vill planera in besök i Stockholm - men det får blir efter snön för nu vill jag bara åka på min aldeles nyinköpta längdåkningskidor :-)

    SvaraRadera