Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

onsdag 9 januari 2013

Hemåt

Äntligen, äntligen får jag åka hem! Jag kunde knappt sova inatt. Saknaden av att ha Mini bredvid mig blev för stor. Hela min kropp kände att något var fel och ville inte sova.
Åååh, vad jag ska krama Mini och Fina M när jag kommer hem!!

Dagens enda kaffe inmundigas just nu på flygplatsen och jag tänker på hur smidigt den här resan egentligen har gått. Ja, förutom att jag missade planet, alltså.
Det finns en person som faktiskt hjälpt till massor utan att veta om det (tror jag) och det är AnnaC. Dina tips på din blogg har varit väldigt bra! Jag har använt mig av Airport Express, mycket smidigt. Och jag har bott på Hotel Monika, toppenbra. Och du har gett mig tips om allt möjligt. Så TACK!
Är det någon annan som funderar på att åka till Riga för ÄD så kan jag rekommendera att kika i hennes blogg under t.ex. etiketten "Riga".

Igår mailade även jobbet. De undrade om jag kunde komma in idag. Usch, jag ogillar verkligen att ljuga! Jag får en lögnklump i magen. Obehagligt. Jag skrev att jag hade feber fortfarande... Så nu ska jag maila dem och säga att jag kommer imorgon. Och så hoppas jag att de inte läser den här bloggen och förstår att det är jag, gulp. Eller.... So what, om de gör det. Då får jag väl säga som det är. Jorden fortsätter nog att snurra oavsett, liksom.

KRAM

3 kommentarer:

  1. Skönt att få komma hem! Förstår att du saknat Mini.

    sv:
    Ja, det är stort! Jag har haft samma bild till Signe och varje gång jag lagt upp den är det någon som undrar vary jag hittat den ;) Jag googlade fram bilden på tänderna och sedan redigerat den själv. Bilden hittar du här, http://www.lio.se/Verksamheter/-Folktandvarden-i-Ostergotland/Barn--och-ungdom/Rad-for-friska-tander-0-5-ar/

    SvaraRadera
  2. Tack, det är roligt att vara till hjälp. Vet ju själv hur det var när jag var där det första gångerna:-)

    Grattis och lycka till!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Gott att få komma hem till familjen igen! Här fortsätter vi med tumhållningen!

    Kram

    SvaraRadera