Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

onsdag 9 mars 2011

Pirr i kroppen

Ååh, jag är lite pirrig och uppspelt inför att köra igång igen känner jag. 39 dagar kvar till ET. Tiden flyger iväg känns det som.

Idag har jag också gått in på det där förbenade FL en gång för mycket. Jag blir irriterad så fort jag går in där. Urrrk. Rastlös kanske? Ska försöka att hålla mig därifrån. Jag vet att en del av er som läser här bannar mig nu för att jag "varit" där, hahahaa! Finns inga ursäkter. Jag lovar avhållsamhet.

Det händer så mycket på jobbet just nu också så allt som tar upp mina tankar är träning, mat och jobbet. Förhoppningsvis händer det något bra på jobbet så jag är väl lite uppspelt över det också...

Nej, nu går jag till gymmet och tränar av mig lite pirr!

KRAM

5 kommentarer:

  1. Det låter som en positiv dag!

    Nej jag tänker inte banna dig för att du går in på fl - men du får gärna förklara för mig varför du gör det... :D, ALLA säger att stället samlar puckon (ursäkta generaliseringen!) och ALLA kommenterar att de blir irriterade när de går in där. Varför plåga sig själv? *fnissar lite*

    SvaraRadera
  2. Jag är där ofta. Jag roar mig p andras bekostnad.
    Man måste lära sig att inte skriva i dumma trådar, man måste sitta på händerna jätteofta men sen kan man typ skratta åt alla galna prettomänniskor som finns.

    Finns ju bra trådar med och nu har dom gjort om på Fl..att man inte får mobba någon.
    Men en del vet inte om det och de åker nu ut ganska fort, vilket också är ganska kul.

    Jag är så så lättroad, men så har jag för litet att göra också :)

    Snart wilda snart snart!
    Fresten så är inte fl helt dumt alls, jag träffade ju Wilda där med! Plus att jag har mina trådar jag är i. IVF-tråden och änglaföräldratråden. Finns fina folk där med. :)

    Kramelikram

    SvaraRadera
  3. FL? Gott tecken att det känns pirrigt ;)

    SvaraRadera
  4. Jag känner mig lite smått förvirrad, vad har jag missat, vad är Fl? Superspännande att det inte är så långt kvar för er!!

    Kram

    SvaraRadera
  5. Jag vill jag kan har så otroligt rätt! Och jag ska inte gnälla utan får snällt skylla mig själv faktiskt. Jag blir lite full i skratt när jag tänker på det.
    Men visst finns det en del bra människor där också, som Lady Bond säger. En del som finns här har jag faktiskt fått kontakt med via FL. Men jag borde stänga av mig själv där när jag inte kan låta bli att reta mig... dumt.

    Och till kära fina Smulan och Charlotte säger jag bara; Nej, jag tänker inte lotsa in er på den vägen. Bloggar är bättre.

    (FL är en community där det hänger en massa dårar och dårskap. Och så en mindre drös najsa och bra människor.)

    KRAM

    SvaraRadera