Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

fredag 11 mars 2011

Skärphål

Invägningsdag och jag har gått ner ytterligare lite till. Men inte ett helt kilo som jag hade hoppats på. Det gör inte så mycket för jag känner en stor skillnad i kroppen. Har skärpet på fjärde hålet istället för det sedvanliga andra hålet t.ex.. Kan jag bli fastare och komma de där kläderna som hänger i garderoben och påminner mig om mig själv för tre år sedan, så blir jag överlycklig. Då spelar inte vikten så stor roll. Hellre muskler än fläbb, tänker jag. :o)

Sprutan från igår gör sig påmind också. När jag satte på mig byxorna så tryckte blixtlåssömmen till lite på stället där jag tog den, och attans vad det ömmade! Även skärpet gjorde att det ömmade. Jag tryckte lite med fingret och det gjorde också ont. Kände en liten knöl också. Jag undrar om det är en luftbubbla som bildats av sprutan? Kan det bli så? Det vore lite lustigt faktiskt. Att ha en luftbubbla i nedermagen, hahahaa!
Jag får se om det har gått över till imorgon. Till dess Får jag ha skärpet på hål tre.

Krama någon

3 kommentarer:

  1. Phahaha, skönt att ha en att skylla på ;)

    Jag håller med - hellre muskler än fläbb. Jag har INTE gått ner i vikt. Snarare har jag ökat 3 kg. Men jag har minskat 11 hormonsprutecentimeter i midjan.
    Hallelujaliksom.

    Hur känns det i kroppen nu, efter spruta och träning?
    Tänker på dig och hoppas att allt går bra denna gång.

    SvaraRadera
  2. *en luftbubbla att skylla på.
    Gefla internetet.

    SvaraRadera
  3. Wow! 11 cm! Coolt! (används det ordet nuförtiden?)
    Om jag blir av med så mycket så blir jag överlycklig!

    Jo, än så länge mår jag strålande. Träningen och framförallt matomlägget har gett mig galet mycket energi. Jag hoppas att den energin spelar ut ragatan i mig som sprutan förmodligen gör mig till... ;o)
    Och tack för fina tankar. Det värmer mer än vårsolen.

    kram

    SvaraRadera