Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

torsdag 3 mars 2011

Väntansliv

6 dagar kvar till sprutan.

Jag har också känt av att det "drar" lite i nedermagen. Märkligt. Det är väl inget knas på gång nu? För då blir jag galen. Kan det vara en ägglossning? På ett endaste litet guldägg månne? Tänk vad härligt det vore! Men så är det mig inte eftersom jag knappt har några ägg kvar själv. Det sinar liksom. Så chansen att pricka rätt är ju så liten, så liten... Tror att det generellt ligger på ca 2% i min ålder. Jösses, ska vi lyckas på egen hand får vi ju praktiskt taget bo i varann! Och jag skulle förmodligen dö i förtid av ren utmattning.
Nej, ÄD is da shit, känns det som. Om vi nu ska lyckas.

För att få tiden att gå så fokuserar jag galet mycket på mat just nu. Måste verkligen se till att jag äter bättre och kommer igång med träningen. Olga hjälper mig verkligen kanonbra! Nu känns det som att jag kanske har fått lite bättre kläm på allt så jag längtar till på lördag när jag ska besöka F&S igen. Och i nästa vecka börjar en mer schemalagd träning. Kul!

Jobbelijobb...

kram

2 kommentarer:

  1. Det är konstigt att man drömmer om det där guldägget för som du skriver är ju sannolikheten för att det ska komma, bli befruktat och fästa så otroligt liten. Hoppet i en människa tar aldrig slut :)

    ÄD is da shit for the both of us :)

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Japp! Guldägg ska det bara bli. en vacker dag så...

    kram

    SvaraRadera