Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

onsdag 9 mars 2011

Tempo

Svetten dryyyper... Jag har tagit slut på mig själv totalt. Har kört styrka, lite cardio, kettlebelpass och plankanpass. Gosh! (DET är ett riktigt 80-talsuttryck, hahahaaa!) Det är nog inte meningen att jag ska göra allt på en gång men nu råkade det bli så.
Om jag inte har lyft min rumpa 50 cm från jordens yta till slutet av mars så har bannar jag den träningsvärk jag kommer att ha imorgon. Ok, kanske inte 50 cm men 5 mm då?
Min rumpa bränner. Min mage bränner. Mina armar bränner. Mina axlar bränner. Min rygg bränner.
Härligt!!!

Förresten, jag följer inte riktigt Melodifestivalen men jag såg Dilbas låt och tyckte att den var jättedålig. Men nu ändrar jag mig till hälften. Den är ju världens bästa träningslåt. De spelade den på gymmet och den är riktigt bra att få in ett tempo till.



KRAM

8 kommentarer:

  1. Åååååhhh, så skönt det låter!
    Har längtat efter ett ordentligt träningspass i flera dagar nu, medan jag suttit och skrivit de här tradiga medicinuppsatserna.
    En liten jogg blev det imorse, men det är inte samma sak.
    Ditt inlägg har gjort mig så sugen att jag ska ställa klockan på mittinatten, så att jag kan vara på gymmet när de öppnar 06:30.
    Då hinner jag plugga hela dagen ändå.

    Tack för din omedvetna pepp ;)

    SvaraRadera
  2. Själv satte jag mig på yogamattan framför TVn och tittade på min nyinköpta yoga-för-nybörjare DVD. Det började bränna i mina ögon efter ett tag så jag stängde av och sträckte mig efter paketet med Ballerina.

    Hjälp.

    SvaraRadera
  3. Loba: Visst blir man lite peppad när man hör att andra tränat?! Det blir nog jag med faktiskt. Det är ju så skönt när endorfinerna kickar in! Eller vad det nu är... Träna väl!

    Kalimero: hahahaaa!! Låter som jag ibland... Du får haka på när jag tränar! Kul med sällis när man tränar bort kakor. ;o)

    Kram

    SvaraRadera
  4. Kalimero, det gjorde du helt rätt i! :D

    Wilda och till din rumpa..om man tränar håller man hängrumpan borta! :D (och du har ingen så du kan äta ballerina du med :D )
    (Värdelöst vetande jag bär på: En rumpa kan rasa 30 cm under en livstid.)

    Kram och ha en superfin dag!

    SvaraRadera
  5. Ja, jag hakar på! Är inne i någon slags komaperiod just nu tyvärr. Kroppen känns som en blöt gammal yllefilt.

    30 cm rumpras LadyBond!? Urk! Men om man fyller på med fett inifrån kanske detta kan motverkas? Fungerar även på rynkor kan jag tipsa om.

    SvaraRadera
  6. Kalimero, ja, jag vet, jag har testat :D
    Varför träna när allt man behöver är en kaka till? :) *skojar*

    Åh, jag vill ha godis..*på riktigt*

    SvaraRadera
  7. oj, får du anstränga dig så för din IVF-läkare? Min rekommenderade mig att inte utöva någon ansträngande sport under tiden vi tog sprutor+efter insättning . Inte för att jag har någon lust att träna nu ändå, men undrade lite...

    SvaraRadera
  8. Ingen fara baglady442! Jag går ju inte på någon behandling alls just nu, men jag tränar fullt ända till ET. Då kommer jag att ta det lugnt.
    Att träna inför ET tror jag är ett alldeles utmärkt sätt att få igång blodcirkulationen på. Och det behövs ju speciellt för att få bra blodtillförsel i livmodern.
    Varför sa läkaren att man inte får träna när man tar sprutorna? Det låter konstigt. Det är ju bara vanliga hormoner som vi har i kroppen ändå (gulkropp och östrogen) och träna bör man ju göra kontinuerligt ändå. Blir lite nyfiken...
    Men han kanske syftade på galet hård träning? Tror att det kan utsöndra testosteron och det motverkar väl östrogenet på något sätt? Äsch, jag vet inte. Spekulerar bara.
    Du får jättegärna fråga av vilken anledning man inte får träna när man tar sprutorna? Som sagt, jag blir nyfiken... :o)

    kram

    SvaraRadera