Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

onsdag 2 mars 2011

Planeringstankar

Bara 7 dagar kvar till sprutan. Najs.

Jag har surfat runt lite på hur vi ska ta oss till Riga. Av ren vana har jag varit helt inställd på att åka båt men det kostar lika mycket som att flyga. Om man nu inte vill sova under vattennivå och allt sånt sunk som jag inte gillar... Eller för att förtydliga, om vi åker och ska "göra" barn så vill vi ha ett bra minne av resan (om det nu blir något barn gjort). Därför vill vi att resan ska vara så bra och bekväm som möjligt. Och då kostar båt lika mycket som flyg. Undrar hur alla andra ÄD:are gör?

Hotell har vi i alla fall koll på nu tack vare tidigare tips. Skönt att ha kolla på det i alla fall. Även om det är ganska långt kvar. Hela 46 dagar.

kram

4 kommentarer:

  1. Har hört att båtarna är ganska sunkiga.

    Flyget gick utmärkt, tog bara 45 minuter och eftersom man inte behöver checka in bagage så är det bara att traska igenom allt.. Har man tur kan man få tag i billiga biljetter.


    Kramkram

    SvaraRadera
  2. Ahaaa! Det låter som att flyget är att föredra alltså? Det var som jag misstänkte. 45 minuter är ju härligt bra!

    Tusen tack för tipset!

    kram

    SvaraRadera
  3. Oj, 46 dagar känns ju som jättelångt borta, men vips så har väl de dagarna också sprungit iväg.... kan man hoppas. Ta flyget så att upplevelsen blir positiv! Kix

    SvaraRadera
  4. Ja, tiden går ju ganska fort även om det inte känns så alla gånger (och det ska jag komma ihåg att jag skrivit här nästa gång jag gnäller på att tiden sniglar sig fram, hahahaa!).

    Kram

    SvaraRadera