Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

torsdag 4 november 2010

Datumdribbling

Allt jag gör är att ladda inför FET känns det som. Jag tänker på det konstant till skillnad för någon vecka sedan. Då kände jag mig ganska likgiltig. Men nu! Oj, oj! Det är kanske för att jag har börjat med nedräkningen?
Nu ser jag hur fort det närmar sig och på måndag är det VUL. Då får jag reda på tjockleken på slemhinnan. Tänk om den är perfekt redan då? Typ, 10 mm. Ska jag då vänta till den 17:e för FET? Det låter jättelänge i mina öron, men vad vet jag? Jag gör ju inte FET varje dag direkt.
Jag ska ringa AVA och meddela tjockleken direkt efter undersökningen. Då kanske de t.o.m. senarelägger datumet om hinnan inte är tillräckligt tjock. Men å andra sidan kan de faktiskt tidigarelägga det hela om hinnan är rätt i tjocklek också... Vilken dröm det skulle vara! Jag vill fortfarande gör FET den 12/11. Men, som sagt, det är nog ganska vidlyftigt drömtänkande.
I det stora hela så spelar verkligen inte den 17:e eller den 12:e någon som helst roll. Jag vill bara att det ska ske ett litet under och att en frisk bebis ska kika ut i augusti.

Nu ska jag träna lite så att blodcirkulationen blir perfekt till FET.

kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar