Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

lördag 20 november 2010

RD5

Jag har ont i magen. Det kom redan igår runt lunch. På morgonen kände jag ingenting och sen kom det sakta men säkert.
Speciellt när jag sitter ner så känns det. Det känns som att det skulle hjälpa om jag sitter bredbent, men det gör det inte. Helmärkligt. Och så har jag lite ont i ryggslutet.

Som ruvare känner jag efter hela tiden. Varenda liten kroppslig förändring noteras. Jag lovar. Har jag ont i näsan så kopplar jag det till ruvandet och hormoner. Så innesluten i det här blir jag. Men jag tror att det är en helt naturlig del av det. Vem skulle INTE känna efter? Det är stört omöjligt att bara gå runt och existera.
Det gäller att aktivera sig så mycket det går, dels för att slippa känna efter, dels för att få tiden att gå fortare.
Så idag ska jag störa bästisen som förmodligen är galet trött efter årets stora företagsfest igår. Jag ska ta med mig lite godis och Ramlösa för att pigga upp henne. Jag ska också leka med hennes absolut bedårande små barn. 4 och 1,5 år. Jag älskar dem som om de vore mina egna faktiskt. Tror att jag skulle göra allt för dem för de lyser verkligen upp min tillvaro. Så blir det inga barn för egen del kan jag alltid skämma bort dem. Det brukar jag stolt meddela bästisen, att det är min rättighet att få skämma bort hennes barn. Hehehee...
Jag ska plugga lite också och sen ska vi in till stan på någon lugnare bar och träffa en kompis som har en dejt/flickvän från Frankrike på besök. Det ska bli kul att få träffa henne!
Sen är dagen slut och ruvardag 6 är nära. Då gäller det att aktivera sig igen.

Glöm inte att kramas därute!

2 kommentarer:

  1. Åh, jag blir så glad av att läsa allt du skriver, det är liksom så varmt, drömmande, hoppfullt... inte bara allt i ÄD-svängen, men överhuvudtaget!

    Ha en superskön helg! :) Kramas!

    SvaraRadera
  2. Oj, vad fint sagt! Tusen, tusen tack! :o) Nu kan jag sväva på små moln hela dagen.

    Ha en bra helg du med!

    KRAM

    SvaraRadera