Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

tisdag 16 november 2010

Ruvar

Nu är jag ruvare. Tar hand om våra små Avatarer (det uttrycket har jag snott från en annan tjej som gjort ÄD på AVA. AVAtarer, hihi! Fyndig tjej!). Det ena embryot var sjucelligt och det andra femcelligt. Det låter bra. Känns bra. Det femcelliga var trecelligt imorse men delade sig ytterligare på förmiddagen.
Nej, jag känner mig inte oövervinnerlig men det ömmar lite i vänstra delen av nedermagen. Och så längtar jag till om två veckor. Det får bli en ny nedräkning så att jag står ut.

Så nu ligger jag i sängen på rummet igen. Maken ska träna lite på gymmet men jag väljer att slappa. Det känns bäst så även om jag kan träna. Men någonstans så inbillar jag mig att Avatarerna måste få acklimatisera sig lite och då kan de behöva lite lugn och ro.

Kul att prins William ska gifta sig förresten! Grattis till honom!

Kramelikram

10 kommentarer:

  1. Tar det 2 veckor innan ni får reda på om de satt sig? Sen då? Är ÄD mer riskfulla än IVF?

    SvaraRadera
  2. grattis så mycket
    kram känslig

    SvaraRadera
  3. Stort grattis så här långt! Var länge sedan jag hörde av mig, men det har varit lite jobbigt på sista tiden. Massor av kramar till er, Malin

    SvaraRadera
  4. Grattis till lyckad överföring! Nu får vi bara hoppas på att de fäster ordentligt.
    Kram Tabasco

    SvaraRadera
  5. Grattis till de små Avatarerna (undrar bara vad jag ska kalla mina flingor, Invimedianer så att vi verkligen stadfäster att äd innebär att skapa små aliens?). Håll nu tummarna för att jag ska få några tillbaka också denna vecka. Jag har väl mer eller mindre slagit mig till ro i en korridor på hostellet där det är ganska lugnt, men internet fungerar till skillnad mot på rummet...

    Kram kram

    SvaraRadera
  6. Härligt! Trevlig resa hem. Kram Wallan

    SvaraRadera
  7. Nu följer jag din nedräkning med glädje igen, och hoppas det sätter sig denna gång ;)
    Kramiz och ha en fin dag

    SvaraRadera
  8. TACK!! Tusen tack!
    Jag blir helt överväldigad av alla fina och snälla inlägg här!

    Fru Kohl, nej, jag tror inte att ÄD är mer riskfyllt än IVF. De två veckorna är för att vara mer säker på utslaget men inte ens då kan det vars helt säkert. Embryona kan fästa och ge utslag på en sticka men de kan också sluta att utvecklas och då sker det ofta inom två veckor. Därför ska man testa igen även efter två veckor. Hormonerna kan ju även "ta fart" senare än efter två veckor.

    Malin, jag hoppas att det är bättre nu. Du är alltid välkommen även om det är långt emellan gångerna. :o)

    FC, humor!! Små aliens, hahahaa! För våra kroppar kanske det känns så. ;o) Jag hoppas så det knakar för din skull! Tror faktiskt att det blir insättning i veckan för din del.

    Kramar till er hela bunten!
    Och igen, tack!

    SvaraRadera
  9. det är ju fantastiskt!! så spännande. roligt att följa er resa här. vi åker till åbo nästa vecka - vill också ha avatarer;)
    GRATTIS till lyckad FET!

    SvaraRadera
  10. Tack!
    Vad kul att ni också ska dit. Jag lovar att hålla tummarna för er!

    Kram

    SvaraRadera