Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

tisdag 9 november 2010

Snöstorm

Oväder på gång idag. Det känns faktiskt lite spännande! Nyheterna pratar om stormar, 20 cm snö på en gång och om att inte åka bil.
Jag åker naturligtvis bil, hahahaa! Dubbdäcken på och så får det väl bli krypkörning till stan ikväll. Har en utbildning på jobbet som jag inte vill missa. Hoppas att det inte är snöstorm på måndagkväll när vi tar båten till Åbo...

Något annat än så händer inte. Jag försöker att ha tålamod och räkna ner dagarna som vanligt. 6 dagar kvar... Oavsett snöstorm.

Kram

3 kommentarer:

  1. ja, snöstorm....åker ni båt till åbo? vi ska dit för ET om ca 14 dgr och tänk om det är storm och båten inställd? vad gör man då?? nu lutar det åt att vi ska flyga, först mannen, och sen jag. Men vad OM det blir flygledarstrejk (vilket det var i Fin häromveckan). Eller nytt askmolm. Låg risk. Men ändå. Hur ska man tänka med reselogistiken för att gardera sig? Hur gör ni?

    SvaraRadera
  2. Grattis! Kul att ni ska dit!
    Jo, vi åker båt och räknar med att den går som den ska. Skulle både den och planen stå still så är det inget vi kan råda över. Då får vi nog kika på våra försäkringar och se om de täcker för sådan osannolik otur. De borde de göra.
    Men det är klart, det går inte att gardera sig mot allt. Så är det. Blir det flygledarstrejk får ni ta båten istället. Den finns det alltid plats på kan jag garantera...


    All lycka till nu!

    SvaraRadera
  3. Jag vill ha snöstorm med! Kan ni kanske skicka hit den? :)

    Och då slipper ni ha den. Ni behöver ju komma iväg liksom.

    Massa kram!

    *Snor er snöstorm*

    SvaraRadera