Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

torsdag 16 juni 2011

Dagdrömmer

Idag är en sån där dag när jag skulle kunna tänka mig att vara lyxhustru.
Då skulle min man vara bortrest och jag skulle vakna väl utsövd i en stor fluffig säng. Jag skulle ta ett långt skumbad i ett stort badrum med soft belysning och panoramafönster ut över havet.
Frukosten skulle vara framdukad av en osynlig husfru och jag skulle ha en stor skärm i matrummet där jag kunde läsa nyheter och bloggar medan jag åt.
Sen skulle jag prata i telefonen med bästaste bästisen en timme och efter det skulle jag träna i två timmar. Lunchen skulle vara luxuös och ihop med min bror. Efteråt skulle det vara dags för helkroppsmassage, ansiktsbehandling och akupunktur.
Sen skulle jag åka hem och se på Bachelor (ah, men vaddå? Det ÄR ju världens galnaste program! Urkul!) och så skulle min man komma hem med gott alkoholfritt vin och en lyxmiddag. Och en stor bukett med blommor. Så skulle vi ligga sked och prata om namn på bebisen lääänge, ända tills jag somnade.

Istället sitter jag här och mailar, ringer, stirrar på presentationer och excelark och undrar om jag ska köpa en blodpudding till middag och om dagen kan gå lite fortare.
Jo, just det! Jag har tagit till mig av Paltkomas smarta tänk och bokat in att vi vill göra KUB. Har inte fått något datum ännu...
Tur att det finns folk som "väcker" mig ibland....

Kram!

4 kommentarer:

  1. bra med kub och koll på mini!! heja

    SvaraRadera
  2. Fasiken vad skönt det där lät!
    Så vill jag ha det varje dag...*hehe*
    Nädå, igår var jag hemma och hade en sådan dag. Klockan 19 konstaterade jag att det må vara skönt för en dag, men sen är jag i allafall inte gjord för att vara lyxhustru.

    Men det där med att ligga sked och prata bebisnamn kan man ju göra ändå... lucky you, och du är sååå värd det!
    KRAM!

    SvaraRadera
  3. "Nåja, vad är en bal på slottet?" :)Härligt med dagdrömmar.

    Trevlig helg!
    KRAMAR

    Ps. Sen du var med på radio så har antal besökare på min sida ökat markant. Kan bara tänka mig hur många fler läsare du fick efter programmet. KUL! Ds.

    KRAMAR igen

    SvaraRadera
  4. Ja, eller hur?! Sååå skön dag!

    Kram

    SvaraRadera