Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

söndag 19 juni 2011

Lyckodag

Igår... Vilken dag! Jag hämtade min lilla kompis kl 10 och så bar det av. Vi åkte till Lådbilslandet!
Att få se mängder av ungar köra runt i små lådbilar i en minivärld är nog det charmigaste jag sett. Lilltjejen var så otroligt duktig (de var förresten alla barnen). Ingen som krockade, ingen som bråkade, ingen som blev jätteledsen. Visst, någon fällde väl en tår ibland men det var för att körturen var över. Men då var det bara att köra igen!
Och hoppborgen tillbringade lilla kompisen 1 timme i... Karusellen åktes sju gånger. Äventyrsbanan klättrades det i tre gånger. Lådbilsmotorcyklar och traktorer kördes. Flotte åktes och glass åts. Och den medhavda matsäcken inmundigades i solen.
Barnens värld. De vuxna fick snällt stå vid sidan av och titta på. I 4,5 timme var vi där och det var så galet roligt. Lilltjen somnade som en stock i bilen med sitt nya körkort i handen.
Väl hemma var det nya äventyr. Hon fick vara med när Fina M målade. Lycka! M är idolen liksom. Och sen lite köttbullar och barnprogram på det så var dagen fulländad. Jo, just det, ett nytt plåster på knät fick hon också. Ett med fyra swarowskikristaller på. Bling bling! Inhandlat i en gaybutik i Amsterdam, hahaha!

Gissar att min lilla kompis sov lika gott som jag när kvällen kom.

Kram

1 kommentar:

  1. Så underbart roligt! Det är en fröjd att se de små njuta i en värld anpassade till deras behov och önskningar. Var själv på en Sagostig igår , det var succé.
    Kram XB

    SvaraRadera