Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

tisdag 28 juni 2011

Pillertrillar'n

Ännu en dag av väntan. Väntan går just nu ut på att det ska bli torsdag. Det är då vi ska till spec.mvc.
Och imorgon går vi in i vecka 13. Tiden går väldigt långsamt just nu. Kanske för att jag även längtar efter semester.
Nu har jag knappt några tabletter att tänka på heller. Det kändes lite konstigt att inte ta någon Progynon imorse. Bara vaggis, folsyra och spruta. Och vitaminer och Omega3. Oj, det var visst en del ändå, hahahaa!
Men jag ska inte ta någon tablett kl 14 som vanligt. Progesterontabletterna togs igår för sista gången och mina vanliga folsyratablettet (Hemofer järn/folsyra) har tagit slut. Den jag tog imorse är från kliniken och innehåller hela dagsbehovet.
Igår fick jag tag på receptgyn som inte sett mitt mail om telefonrecept på Prednisolon. Nu har hon i alla fall fixat det så jag ska hämta ut dem idag. Det är i sista minuten eftersom mitt lager tar slut imorgon.

Det här är vad jag roar mig med för att få tiden att gå, hihi! Piller hit och dit. Det gäller att ha tungan rätt i mun. Apropå mun, jag har fallit i gravidfällan "äta för två" tror jag. Jag äter som en häst och rör inte på mig alls. Inte bra. Mini behöver lite blodcirkulation! Jag ska börja med kvällspromenader. Imorgon... För ikväll ska jag träffa en kompis som bor i London och som passerar Stockholm ikväll. Kul!

Till dess: jobba.

Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar