Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

måndag 20 juni 2011

Stort

Igår köpte jag en tablettdelare. Det må uppfattas som obetydligt men för mig var det en aha-upplevelse. Vilken smart pryl! Helt fantastiskt enkelt att dela pyttesmå tabletter blev det. Det gick så smidigt att jag fick en liten känsla av tvångsbeteende. Jag ville liksom dela på alla tabletter jag kunde hitta. Behärskningen segrade tack och lov, hahahaa!

En annan omvälvande sak gjordes igår också. Efter brunch i stan med två kompisar (som för övrigt också ska bli föräldrar genom IVF) så bestämde vi oss för att åka och titta på barnvagnar. Stooort! Hittills har vi bara surfat på sånt hemma i soffan. Så sagt och gjort, vi sladdade in hos Babyland och gick rätt in till barnvagnsavdelningen. Till en början tyckte jag att alla barnvagnar såg likadana ut men sen vande sig ögonen.
Jag hade surfat en del på Emmaljunga medan Fina M kikat mer på Brio. Vi har båda en ganska renodlad smak, alltså inte en massa onödiga krusiduller och sånt. Så upphottade barnvagnar med lattemuggar, handbroms och bling, bling på göre sig icke besvär. Det är det enkla och praktiska som alltid går hem hos oss. Med det som grund så ändrade jag mig ganska snabbt till Brio, jag med. Emmaljungan var liksom inte "jag". Och så var den så låg jämfört med Brion. Jag är ganska lång och tanken på att jag ska behöva böja mig så långt ner för att nå Mini kändes inte bra. Så Brio blev favvon. Och expediten. Hon var en gudinna av tålamod med alla våra frågor och hon kunde ALLT. Jag såg att hon verkligen trivdes med sitt jobb. Det sa hon sen också, att hon tycker det är sååå kul med barnvagnar (och att hjälpa vilsna blivande föräldrar). Hon var helt otroligt bra.
Vi köpte ingen barnvagn, det känns alldeles för tidigt, men det var nyttigt att kika och lära sig mer. Och vem vet, vi kanske börjar gilla någon annan modell eller märke längre fram. Men just nu känns Brio bra.

Jo, vi såg Mini-kläder där också. Jösses, vad små de är, hahahaa! Undrar när vi äntligen fattar?
När jag såg en bäddad lift så insåg jag för en stund. Den såg så mysig ut och jag kunde verkligen se en liten gosig Mini ligga i den och snusa. Så galet sött! Jag vill ha bebis. Nu! Väntan är inte riktigt min grej och just nu känns det verkligen segt. Kroppen känns ganska normal igen förutom ömmande bröst, men annars så är jag "normal". För mig känns det jätteskönt. Jag blir liiiite trött på eftermiddagen men det är inte i närheten av hur det var för några veckor sedan. Allt är "normalt" vilket är detsamma som enbart väntan. Så just nu går tiden väldigt långsamt. Men på onsdag går jag äntligen in i vecka 12. Najs!
Och så ska jag få tiden att gå genom att mixtra med lite vinflaskor, preparera ölburkar och fixa vattennubbe inför midsommar. Det blir kul!

Måndagskramar!

1 kommentar:

  1. Antingen tror jag att man tycker om Brio eller emmaljunga. Vi valde en emmaljunga citycross (lättviktschassi) och hade en citykorg ibörjan. Fördelen där tyckte jag att den var lätt att lasta i och ur bilen och man kunde välja 2 olika färge på samma vagn :)Så vi har en grå liggdel och en i vitt skinn på sittdelen som även har fullt liggläge. Jag kände att brio inte var jag :) Lycka till det är kul att titta på vagnar.

    SvaraRadera