Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

onsdag 1 juni 2011

Status quo

Idag jobbar jag hemifrån eftersom jag ska till tandhygienisten kl 10. Dammsuga samt att gå till tandis är något av det tråkigaste jag vet. Det känns som så totalt meningslösa aktiviteter liksom. Ja, stryka hör väl dit också. Så vuxet och tråkigt är det.

På gravfronten händer det inte så mycket mer än att molvärken finns där och brösten ömmar fortfarande. Och så lite illamående eftersom jag inte hann hämta ut Lergiganet igår som jag planerat. Men idag blir det av eftersom Apoteket ligger granne med tandläkarmottagningen. Jag ska nog hämta ut tabletterna innan jag går till tandis så slipper jag må illa eller kräkas där, hehehee...
I övrigt känner jag mig totalt uttråkad och det känns som en evighet innan det där lilla barnet kommer att finnas hos oss. Och min plan om att berätta för folk på midsommar vet jag inte om jag vill hålla längre. Men å andra sidan så är det svårt att smussla med alkohol en hel midsommarhelg. Får se hur vi gör. Bara det känns bra allting och jag slipper att må illa så löser det sig nog automatiskt allting.

Idag ska jag också ringa till min blivande chef och säga att jag vill skriva papper innan semestern. Nu får de liksom ta tag i saken och komma till skott. Ingen av oss har tagit tag i det riktigt ordentligt men nu ska i alla fall jag göra det så att det blir av snart. Sen kan jag bara njuta av min semester och se fram emot hösten.

Ja, just det. Idag går jag in i vecka 9. Idag är det 8+0!

Kramas där ute!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar