Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

torsdag 9 juni 2011

Nådde inte målet

Nej, det gick inte. Vid 10-tiden började tröttheten komma. Jag tog ett äpple för att hålla blodsockret uppe.
Åt lunch kl 11. Stabbig flottig mat var det enda jag kunde välja mellan så jag tog liiite mat och satsade på massor av sallad till maten istället. Öste på med rivna morötter som är så gott. Trodde jag, ja. De smakade apa och stank aceton! "Sura", sa mattanten. Jag visste inte ens att morötter kan bli sura. Ruttna, men inte sura. Så var den lunchen förstörd och min mage krånglade på en gång. Smärta!
Kl 12 somnade jag över skrivbordet. Jag vaknade av en dörr någonstans och gick helt sonika in på toaletten och sov på golvet. Vi har nog ett vilorum på jobbet men jag orkade bara inte leta eller fråga. Toagolvet fick duga.
Jag sov i 45 minuter. Kl 14 insåg jag att jag skulle bli en trafikfara om jag blev lika trött igen så jag åkte hem. Magen sprängde av smärta. Totalt förstoppad.
Nu ligger jag på soffan och somnar igen vilken sekund som helst. Har svept ett glas Samarin och hoppas på det bästa.
Hoppas att morgondagen löper lite smidigare.... Jag ska ta med mig fil och flingor till lunch i alla fall.

Jag gnäller inte. Det är värt varenda minut av trötthet och magont. Varenda sekund. Bara Mini kommer ut frisk och kry.

Kram

6 kommentarer:

  1. Vad jobbigt det låter att vara så trött! Hoppas för din skull att det går över snart. Hihi, att sova på toagolvet låter både hårt och kallt och tur att ingen annan ville dit under tiden :) Tur att du har ett jobb där du kan jobba hemifrån ibland!

    Pigghetskramar till dig! :)

    SvaraRadera
  2. Tack, Charlotte!
    Jo, det är väl lite jobbigt att vara så galet trött men jämfört med hur jag haft det innan så är det ju en dröm! :o) Lite trötthet är ju verkligen helt ok.

    Kraaam!

    SvaraRadera
  3. När jag var gravid och min mage helt slutade röra på sig, kändes det som, blev jag tipsad om att lägga 1-2 msk psylliumfrön (hela, inte skalade - risenta säljer dem, t.ex) i ett glas med vatten, röra runt och äta/dricka efter någon timma. Jag fick göra det både morgon och kväll, men jösses så bra och "regelbunden" min mage blev. Det var snart tre år sedan och jag har fortsatt med det (dock bara en gång per dag) och min mage mår hur bra som helst nuförtiden.

    Har tipsat andra gravida (och ickegravida) vänner om detta när de också fått väldigt tröga magar och alla kommer tillbaka och är lyriska!

    Vet inte hur många gånger jag velat kommentera här, men inte gjort det, och så blir första gången ett inlägg om förstoppning!
    Hamnade här när jag letade information om att donera ägg. Det var några dagar innan er insättning och jag blev fast. Det är så roligt att följa er resa nu!
    Hoppas att tröttheten lägger sig snart.

    SvaraRadera
  4. Men ååååh, TACK! Det låter som ett jättebra tips! Det ska jag absolut prova. Alla kommentarer är kul även om det är om förstoppning, hahahaa!
    Vad kul att du hittade hit. :o)

    Kram!

    SvaraRadera
  5. Den där tröttheten låter som mer än normal trötthet. Min gissning är att du kommer bli dramatiskt mycket gladare när du slutar med alla medicinerna.

    Att vara gravid efter svårigheter att få barn är inte särskilt kul - det har jag siffror på. ;)

    SvaraRadera
  6. Tack, Johanna! Det inger hopp!

    Mer statistik! Berätta, berätta!

    Kram

    SvaraRadera