Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

måndag 27 september 2010

Barnlös mamma söker

Måndagar brukar inte vara så tråkiga men inte heller min favoritdag i veckan. Idag är det verkligen inte det. Jag vill inte träffa människor alls men ska till jobbet. Urrrk! Det enda jag kan se fram emot är att jag ska ringa till min gynekolog och till AVA.
Gynekologen för att kolla om hon kan ta lite prover på mig och se att allt ser ok ut. Nu ska ALLT göras. Inte en millimeter i min livmoder ska missas. För säkerhets skull.

Igår var min fantastiska bror och hans sambo på besök. De är bäst. Absolut bäst. Vi åt äppelkaka och drack kaffe. Vi pladdrade. Vi åt middag och ännu mer äppelkaka och sen såg vi på "Ensam mamma söker" och skämdes tillsammans när kilarna försöker göra taffliga försök att smöra in sig hos tjejerna. Stackarna. Vilket galet tv-program.
Man kanske skulle göra en serie som heter "Barnlös mamma söker" och så följer man ett gäng mammor som försöker bli gravida och få barn? Det kanske skulle väcka folks medvetenhet i alla fall.
Äsch, jag är bara ledsen och sitter här och spånar lite. Jag ska åka till jobbet istället.
Och vara stöttande, glad, social och positiv...

kramas för sjutton

2 kommentarer:

  1. Hittade hit via google efter att jag idag för andra gången fått beskedet att mina embryon dött i lab. 4:e IVFen och därmed slutstation på försöken att få genetiska barn. Min resa går vidare till Polen nu, och någonstans söker jag väl helt enkelt efter andra som gör samma resa. Jag ser att ni helt nyligen fått minus, och jag är hemskt ledsen för det. Jag hoppas att vägen har bättre saker i beredskap än dessa hånleende minus, för oss båda.

    Förresten planerar både SVT och TV3 serier om barnlöshet/barnlängtan inför nästa höst så då har vi i alla fall något att se fram emot. När vi går och är föräldralediga ;-)

    SvaraRadera
  2. Men hej! Vad kul att du hittade hit! Eller hur man nu ska se det... Under omständigheterna i alla fall. :o)

    Vad trist att höra att dina IVF:er inte gått vägen. Det är alltid nedslående att höra om sånt. Det gör mig ledsen i hjärtat.
    Jag hoppas VERKLIGEN att det går vägen i Polen.
    Lova att berätta hur det går! Det är alltid trevligt att ha lite sällis på vägen också.

    KRAM

    SvaraRadera