Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

lördag 18 september 2010

Överraskning

Undrar vad min man har hittat på? Vi ska vara i stan kl 17:45... Spännande!
Har jag sagt att jag älskar honom? Jag älskar honom!
Men det fattar nog t.o.m planeraren på hans jobb, hahahahaa!

Kram i ösregnet (för här vrääääker det ner)

6 kommentarer:

  1. låter romantisk önskar dig en trevlig kväll
    känslig

    SvaraRadera
  2. Låter underbart!
    Håller alla tummar för er nedräkning

    SvaraRadera
  3. hur länge var ni i Åbo.I st Peterburg har de sagt att vi ska vara där fr.o.m 5 tom 15...min man har jätte svårt vara där länge..hur länge var ni där?jag r så nervös...
    känslig

    SvaraRadera
  4. Tack!!

    Känslig, vi var bara i Åbo 3 dagar. 10 dagar låter jättelänge! Jag tycker att du ska fråga dem varför ni måste vara där så länge.
    Åbo ringde oss samma dag som donatorn varit på sin sista undersökning. Då tittade AVA på hennes äggblåsor och bestämde när äggplock skulle ske. Sen ringde de oss och meddelade datum för det. Vår donator var där en fredag och äggplock skedde onsdagen efter (5 dagar senare) så ofta kan läkarna avgöra i ganska god tid innan när äggplock ska ske. Då hinner man köpa flygbiljett t.ex..
    Samma dag som äggplock sker måste din man lämna sperma eftersom befruktningen sker samma dag som äggplocket. Ungefär 2 dagar senare brukar återföring ske men om celldelningen är lite långsam så kan det ta 3-5 dagar till. Men det är inte lika vanligt.
    Så jag tycker att du ska fråga dem hur deras plan ser ut lite mer i detalj så kan ni prata med dem om andra alternativ.
    Alternativet är att din man åker dit och är där kortare tid än du. Han behövs ju trots allt bara den första dagen. Men det skulle inte jag tycka vara så roligt, att vara där själv resten av tiden alltså.
    Som sagt, jag tycker att 10 dagar låter långt. 6-7 borde vara absolut max så fråga dem vad som ska hända de där 10 dagarna de vill att ni ska vara där. Fråga mycket så slipper du vara alltför nervös. Ju mer du vet vad som ska hända, desto bättre.

    KRAM och lycka till!!

    SvaraRadera
  5. tack så mycket för ditt svar.Min man har försökt o pratat med de,1 alternativ var det att han är där 5-10 o jag är där 10-15.jag vill inte vara där ensam o det vill han inte heller.vi försöker ringa eller maila dem.Det är inte så lätt så få tag i dem.förresten fick du veta hur gammal donator är ?
    kram känslig

    SvaraRadera
  6. Åh, vad jag hoppas att det löser sig för er!

    Nej, inte vad jag kan minnas. Tror inte att man får reda på det i Åbo, men jag kan ha helt fel. Jag kommer inte ihåg...

    Kram

    SvaraRadera