Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

torsdag 23 september 2010

Mat

Bara EN morgon kvar utan test! Nu är det nära vill jag lova. Läskigt!

Jag försöker verkligen undvika att hetsa upp mig och tro att jag skulle vara gravid men igår och idag har jag gnällt på att mitt morgonägg (mycket ägg just nu...men i det här fallet handlar det om vanliga hönsägg) smakar illa. Imorse kom jag på att det kan finnas en bra anledning till det. Naturligtvis vill jag inte lita på mina sinnen alls just nu så det finns säkert en annan bra förklaring till varför det är så. Men ändå... Jag kan bara spekulera.

Jag har också gått ner två kilo i vikt. De senaste två veckorna har jag bara tränat två gånger men däremot nu äter jag otroligt mer balanserat och äter inget utöver frukost, lunch, middag och frukt till mellanmål. Jo, en äppelkaka har väl slunkit ner någon gång också. Det är ju höst.
Eftersom magen har känts som den har gjort så kan jag inte äta så mycket heller. Jag äter bara tillräckligt för att bli mätt liksom.
Missförstå mig nu inte, för jag bantar naturligtvis inte! Jag har bara lagt om kosten en del och äter nyttigare. Tänkte att jag måste ge ett embryo lite nyttigheter också. Finns det kvar där inne så ansvarar jag ju inte bara över min egen kropp utan även en kropp till!
Hoppas att det är så....

Ärtsoppa, pannkaka och torsdagskramar till er!

2 kommentarer:

  1. Om du inte kan lita på dina sinnen -vad ska du då lita på?

    Jag hoppas så så mycket, du är så värd lycka nu!
    NU :D

    Pannkaka kan jag äta men ärtsoppan passar jag på.
    Hoppas gör jag! Nu är det näääära!

    SvaraRadera
  2. Jag blir galen. En dag kvar. Sen får vi se hur galen jag blir efter den....

    Tusen tack!!!
    Kraaaam

    SvaraRadera