Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

måndag 27 september 2010

Uppdatering

En tung dag. Jag lyckades inte hålla humöret och fokus uppe. Det sviktade några gånger men så får det vara. Den här dagen har passerat. Och så var det med det.

Jag ringde AVA också. Sköterskan tyckte att jag ska ta ett test till imorgon. För säkerhets skull menade de. Rub it in my face, liksom. Jättekul att se ett stort minus igen.
Men ok, jag gör väl som de säger, då. Skulle det vara ett plus måste jag börja med hormonerna igen så klart. De slutade jag med lördag morgon.

Efter att vi hade rett ut det så bokade vi ett telefonmöte på måndag nästa vecka. Jag ska prata med läkaren som inte är där den här veckan. Vi ska prata om när vi kan göra FET och om jag behöver fler recept.

Allt känns overkligt. Att köra hela grejen igen. Hoppet finns inte kvar på samma sätt som det gjorde innan. Och jag gillar inte det. Jag minns när det här med ÄD lös upp min dag. Jag får leva på det minnet istället så kanske hoppet tänds igen.
Eller, jo, lite hopp kanske jag har kvar men det känns inte lika roligt längre. Den där längtan jag haft hela tiden vill inte infinna sig riktigt. Förutom efter barn, så klart.

Förresten, såg ni FC's kommentar på mitt förra inlägg? Det kommer tv-serier om barnlöshet och barnlängtan nästa höst. Bra att det uppmärksammas lite. Då kanske det dyker upp lite fler äggdonatorer i alla fall. Hoppas bara att det inte blir smaklöst utan nyanserade serier. Åååh, vad jag ska följa de serierna!

Kramas därute!

3 kommentarer:

  1. Massor med kramar till dig/er.
    Hoppas att det där "för säkerhets skull" är ett pluss ;)
    Hoppet får inte försvinna, ni får en ny chans i alla fall.
    Ha det fint

    SvaraRadera
  2. Tusen tack! Hoppas att allt är väl med dig också!

    KRAM

    SvaraRadera
  3. Ja, Tack. Har fått låsa bloggen för en del skitkastning som jag inte stod ut med. Men jag lever och mår bra ändå =)
    Kramiz

    SvaraRadera